img

Известен лечител и ясновидец предвижда да се случи нещо в България, което се чака от години

/
/
/
1562 Views

Известният лечител и ясновидец от Горна Оряховица – Георги Петков е популярен в цялата страна със способността си да получава сведения за предстоящи събития у нас, като посещава различни свети места в България.

Той има и удивителната способност по време на молитвите си да произнася цели пасажи на 12 различни езика, повечето от които вече са мъртви. Най-фрапантният случай е, когато Георги Петков казал думи на арамейски език, който се счита за езика на мъртвите. На език от арамейската група е проповядвал и самият Исус Христос.

Георги Петков е получил много интересно и важно послание за бъдещето на България, разбра ТРГ. Това е станало, когато по указания свише той е отишъл с обреден хляб и червено вино в местността Градище край Малко Търново.

Той отишъл пред гробницата на богинята Бастет, която според египетската митология е покровител на плодородието, празниците и радостта. Когато разчупва на 4 обредния хляб и излива виното, образът на Бастет се явява на мястото. Посланието, което Георги Петков получава е, че през 2018 – 2019 година в България ще има пълен обрат и страната ще изживее икономически, политически и духовен подем. В неговата основа ще бъдат жена, в която се е вселил духът на Мария Магдалена и 37-годишен мъж, който носи духа на Давид.

Себе си нарича „маша на Господ” и твърди, че без вяра нищо не става.

Като 5-6-годишен претърпял лек инцидент и си ударил главата. Но способностите му се отключили, когато за първи път посетил Кръстова гора. От тогава всяка година пътува до няколко енергийни места в страната, като събира свои последователи за пътешествията. Документира всеки случай на излекувани хора, а те са стотици.

„Помагам само на тези, които идват с вяра. Господ по принцип казва, че няма неизлечими болести. Не мога да помогна само на кармично обременени хора. Но все пак и за някои от тях се намира изход”, признава лечителя Георги Петков.

Спазва и друга божия заръка-да не слага цена на дарбата си.

Лекува, като пее мантри и молитви на 12 старинни арамейски езика. За да се очисти човек, трябва да посети народния лечител три пъти. Всеки сеанс трае 20 минути, през което Жоро лекува с енергията на ръцете си. Силното биополе на Георги Петков помага за очистване на хората от всички болести.

Източник: Виж ти

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook