img

Извънредно лоши новини за Иван Ласкин: Следващите 48 часа са решаващи!

/
/
/
868 Views

Следващите 48 часа ще са решаващи за състоянието на актьора Иван Ласкин. Това разкриха негови близки ,  научи trg

По думите им лекарите са признали, че надеждите на възстановяване намаляват с всеки изминал ден, но те не се предават и се надяват да се случи чудо.

В момента Иван Ласкин се намира в състояние на изкуствена кома и е в критично състояние. Обсъждана е била евентуална трансплантация на черен дроб, но на този етап тя е отложена, докато не се постигне стабилизиране.

Един от проблемите, който трябва да бъде овладян, е трудностите при съсирването на кръвта. Именно заради него се е наложило и спешното кръвопреливане.

От реанимацията на ВМА, където работят едни от най-добрите специалисти в областта на животоспасяването, полагат всички усилия животът на актьора да бъде спасен. Актьорът е в тежко състояние заради чернодробната недостатъчност. Той бе приет преди това в „Пирогов“, но по решение на близките, е бил преведен до ВМА.

Както и преди, и сега през цялото време съпругата на актьора – Алекс Сърчаджиева е неотлъчно до него. Тя полага наистина невероятни грижи за него. При предишното му приемане в 2-ра градска болница дори дари кръв, а часове по-късно се включи в живото предаване на риалити формата „ВИП брадър“, който се излъчваше по това време.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook