img

Изповедта на елитна проститутка: Ето защо Вашият съпруг идва при мен

/
/
/
951 Views

Саманта Х. е една от найелитните копаньонки и разкрива неща за „Daily Mail“, които жените трябва да знаят за техните мъже:

1. Да ви желае.

2. Той се нуждае от повече любов, отколкото си мислите.

3. Мисли, че на кучето си обръщате повече внимание, отколкото на него.

4. Липсва му задоволяването на вашите нужди.

5. Нуждае се от секс, както и на вас ви трябва добра пудра за лице

Едно от най-честите неща, които чува от мъжете, които са споделяли в нейната компания е, че си обичат жените.

„Те с удоволствие биха прекарали своето време и внимание с вас, но си мислят, че не ви пука“, се обръща Саманта към жените.

„Последното нещо, което искат, е да ви боли и със сигурност не искат развод, не само заради финансите или децата, но тъй като не искат да ви оставят. Повечето мъже са егоистични и имат различни нужди, когато става дума за секса, но търсенето на интимност другаде, не е отражение на чувствата към собствените си жени „, твърди Саманта.

Тя казва, че повече става дума за задоволяване на потребности, които не са изпълнени у дома. Саманта твърди, че мъжете предпочитат нежност повече, отколкото си мислите.

„Повечето мъже искат да се държа като да съм им любима. Искат да ги галите, нежни докосвания, целувки и нежен секс“, казва тя и добавя, че интимността им е по-важна от жесток секс.

Малко им е един час и обикновено искат два или три часа.

„Не искат тези три часа за секс, а за разговор и ласка“, твърди Саманта.

„Девет от десет пъти мъжът просто иска някой да го прегърне. Мъжете ми казват, че спят със съпругите си в различни стаи и че мразят това. Вярвам, че техните съпруги имат своите причини, но не забравяйте, това е мъжката страна на историята „, казва тя.

Саманта разкрива, че на мъжете най-много им липсва орално да отговарят на съпругата си.

„Може би става дума за тяхното его, но за тях е важно на вас да ви е добре. Оралният секс е нещо, което искат и им липсва в живота. Те са доволни, ако сте доволни. Престанете да мислите, дали сте депилирали добре краката или как ви изглежда влагалището. Просто легнете, отпуснете се и се наслаждавайте“, съветва Саманта и добавя, че не е зле и вие да върнете услугата.

Ще се изненадате, кога са най-ревниви.

„Често чувам: не ме забелязва, когато си дойда, повече е насочена към децата и кучето, отколкото към мен … Сигурна съм, че и мъжете не са ангели, но постарайте се да се чувства специален“, казва Саманта.

„Всички заслужаваме добър секс, така че обърнете се към сексуална връзка“, завършва Саманта.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook