img

Изповедта на един истински български кмет, който казва цялата истина – такива хора ще оправят България!

/
/
/
945 Views

Един обикновен селски кмет, един обикновен човек, един истински Българин, едно голямо сърце и една наранена душа … за България и чужбина, с пожелание за българските емигранти.

Днес, също като Бевърли Хилс, една сграда в Катунци, съвместява кметство, полицейски участък и пожарна

ГЕОРГИ КОЦЕВ – тогава в началото на 2011 г. кмет на с. Катунци в държавнически размисъл относно интеграцията и оправянето, излъчено преди време в предаването “Панорама” по БНТ. През есента на същата година Георги Коцев бе кандидат за трети мандат на най-голямото село в община Сандански – Катунци, но изгуби балотажа с кандидата на ГЕРБ Стоян Танушев.

След като загуби вота за Катунци, Георги Коцев бе назначен като кметски наместник на други две села в района Черешница и Ковачево, лично от кмета на Сандански Андон Тотев.

Заведението на бившия кмет на Катунци бе запалено на 6 август 2012 г. Нямаше жертви и пострадали, а само материални щети. Пред Дарик Радио, Коцев заяви тогава, че е бил многократно заплашван за това, че се движи в обкръжението на кмета на Сандански. Бившият кмет Катунци, увери пред Дарик, че не е притеснен от случилото се. „Нас полицията ни пази”, така иронично коментира Георги Коцев ситуацията, цитирайки заглавието на специалната нова песен за МВР. По думите му бедният народ се командва много лесно: „Те затова ни държат да сме най-бедни в Европа. Кога ще купиш датчанина с 5 евро? По-добре беден народ и да го командваш както си искаш, да се правиш на велик. Те се опитват да насаждат огромен страх! … Ние сме най-сигурната мафиотска държава в света, където мафията си има държава,” каза още Коцев.

ГЛЕДАЙТЕ ЦЯЛАТА ИЗПОВЕД:

 

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook