img

Изплуваха страшни подробности от миналото на американеца, екзекутирал близките си заради българка

/
/
/
1074 Views

През месец юни 29-годишният американец Грант Амато, който открадна 200 000 долара от семейството си заради българка, а след това го екзекутира, е бил уволнен от работа, научи trg

Хванат е от шефовете на болницата, в която работел, да краде силно упоително лекарство „Пропофол”.

Обвиненията срещу него по-късно са отпаднали, но оттогава той е започнал, според властите и разкази на свидетели, да посещава сайт, в който момичета седят и позират на различни камери, а клиентът срещу заплащане може да си поръча какво да правят. Именно в този сайт – Кам гърлс (Cam Girls), Амато се запознал с българката и по някакъв начин започнал да вярва, че има интимна връзка с нея. Започнал да й изпраща пари, които откраднал първо от баща си – 150 000 долара, включително 60 000, които били за ипотеката.

От брат си свил други 50 000 долара, част от които под формата на оръжия, които е продал, съобщава Нова телевизия.

Амато е имал психически проблеми. Семейството му е подавало множество сигнали на 911, че е опасен и може да се самоубие. 29-годишният мъж, който е имал достъп до оръжия, се оказал опасен не за себе си, а за близките си.

Жертвите му са открити с рани като от екзекуция. Мъжът не е признал вината си, но е казал, че само той е имал достъп и мотив да извърши престъплението.

Пред разследващите Грант разказал, че родителите му научили за кражбата и му поставили ултиматум – да изкара 60-дневна програма за пристрастени към интернет и секса, или да напусне дома им. Сигнало се до скандал, приключил с убийството на семейството. Трите жертви имали рани като от екзекуция, разказват експерти.

Грант Амато се яви в съда във Флорида в понеделник следобед, а съдията реши, че ще остане в ареста без право на гаранция. Властите казват, че Грант убил майка си Маргарет, баща си Чад и брат си Коди в семейната къща в градчето Чулута – на около 35 километра източно от Орландо.

 

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook