img

Изплуваха наяве страховити детайли около убийството в Пловдив, извършено от озверяла любовница

/
/
/
460 Views

Убийството на 63-годишният заварчик Поли Стефанов е било очаквано и предизвестено, разбра trg. Това разкриха разследващи.

Въпреки, че жертвата, любовницата и нейния син Стефан не комуникирали със съседи, били затворени и студени, и никой не знаел нищо за битието им, ченгетата са стигнали до констатации и разкрития, че между Поли и и 48-годишната му любовница имало често кавги и закани.

Те ескалирали, когато двойката се напиела, а тя го правела редовно. Тогава възрастният мъж, който бил единственият работещ  в къщата, започвал да натяква на жената, че само го използват, че само той носи и изкарва пари и че тя не си помръдва пръста, за да живеят по-добре. В миналото на жената имало тъмни петна, преди години тя е била жрица на любовта. Именно за това Поли често й натяквал, че те я свикнала на лесни пари и знаела да ги изкарва само като продава тялото си. Това много му тежало. Тази история било настрана от сина на жената-20 годишния Стефан, който подочувал от време навреме кавгите, но майката отричала всичко и го успокоявала.

От няколко месеца обаче дрязгите между възрастния мъж и значително по-младата му половинка станали почти ежедневни. Поли бил някъде от балканските села, живеел от дълго време на квартира в Пловдив, а от около две години там се подвизавала и любовницата със сина си. На Поли му натегнало да изкарва сам пари и да се грижи за прехраната и на тримата, за това непрестанно натяквал на майката и сина, че трябва да имат стабилни доходи, да си стъпят на краската, че синът Стефан не може цял живот да живее на техния гръб и да лентяйства.

Вечерта на Стефановден тримата седнали да се черпят заради имения ден на сина Стефан. След като пресушили повече от белилка твърд алкохол, мъжът й жената отново започнали да се разменят обидни реплики. Фаталната любовница обидила Поли на мъжка чест, казала му, че е вече негоден и  немощен и не става за нищо. Той от своя страна разярен отново й заявил, че била проститутка и цял живот ще носи това клеймо на гърба си. Пиян, синът Стефан вдигнал скандал на пастрока си, разярила се и майката. Тя започнала да чупи чинии и чаши, да хвърля къде що миди в стаята, в който празнували. Поли Стефанов, който бил съсухрен и слаб човек, не могъл да даде сериозен отпор на двамата, които скочили да го бият. Със счупено столче от стъклена чаша Поли бил наръган в сънната артерия, потекла много кръв. След това бил довършен с нож, разследващи коментираха пред „ШОУ“, че раните били безброй, човекът е издъхнал раните си в областта на шията и от остра кръвозагуба.

Според разследващите и тримата участници в драмата са били солидно пияни. Това е забавило реакциите на жертвата и повдигнало адреналина на убийците. Все още се изяснява кой от двамата е нанесъл смъртоносните удари, но безспорно е установено, че и майката, и синът са участвали в убийството. Веднага след като Поли издъхнал, майката и синът, без да се помайват, се опитали да избягат извън Пловдив. Ченгетата обаче вече ги издирвали, защото е бил подаден сигнал за зверството в полицията. Все още няма яснота дали някой е чул викове за помощ на Поли, дали някой е видял как майката и синът бягат, съсед ли е дочул скандала, но е бил подаден такъв сигнали  в момента, в който полицаите отишли да адреса и видели кървавата вакханалия, предприели издирването.

Майката и синът са известни на полицията лица от крими контингента на Пловдив. Те са били залавяни в кражби, а по непотвърдена информация синът е бил хващан и с наркотици. Двамата са в ареста за 72 часа, обвинени са в умишлено убийство. Положението им се утежнява и от факта, че са се опитали да прикрият тежкото престъпление и са били заловени в опит да избягат. Със случая се занимава Окръжна прокуратура Пловдив. Майката и синът са заплашени от дълги години затвор или от доживотен зандан. Очаква се в понеделник, навръх Нова година, да се гледа мярката им за неотклонение. Държавното обвинение иска постоянен арест за кървавите роднини.

Кристина ИВАНОВА

Блиц

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook