img

Изобретателен татко приспа плачещата си дъщеричка с вибратора на жена си, вижте как

/
/
/
204 Views
loading...

Понякога новите майки оставят бебетата на бащите си. Тогава татковците се сблъскват с редица проблеми. Най-честият от които как да успокоят плачещото бебе и как то да заспи бързо.

Е, пред подобен проблем е бил изправен и Брад Бентли. Но той намерил уникален начин да успокои плачещата си новородена дъщеричка Люси. Да, но методът му накара жена му Лора да се изчерви от срам.

 

Брад знаел, че да успокои 10-месечното си момиченце трябва да й подсигури постоянни вибрации. И тъй като му омръзнало да я дондурка и люлее той решил да изпозлва…вибратора на жена си.

Той поставил включената секс играчка до бебето и то мигновено заспало.

 

Брад не спрял до тук. Той споделил гениалното си изобретение в Инстаграм. За изненада на засрамената му жена много майки я похвалили за това колко гениален мъж има, защото благодарение на това те също се простили с безсънните си нощи и ревящи бебета.

Малката Люси е бебе номер четири за 34-годишния Брад и 33-годишната Лора, но и двамата споделят, че с предишните си деца не са изпробвали този странен и срамен начин на приспиване. / jenata.blitz.bg

 

Коментирай чрез Фейсбук
 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!