img

Изобретателен татко приспа плачещата си дъщеричка с вибратора на жена си, вижте как

/
/
/
402 Views

Понякога новите майки оставят бебетата на бащите си. Тогава татковците се сблъскват с редица проблеми. Най-честият от които как да успокоят плачещото бебе и как то да заспи бързо.

Е, пред подобен проблем е бил изправен и Брад Бентли. Но той намерил уникален начин да успокои плачещата си новородена дъщеричка Люси. Да, но методът му накара жена му Лора да се изчерви от срам.

 

Брад знаел, че да успокои 10-месечното си момиченце трябва да й подсигури постоянни вибрации. И тъй като му омръзнало да я дондурка и люлее той решил да изпозлва…вибратора на жена си.

Той поставил включената секс играчка до бебето и то мигновено заспало.

 

Брад не спрял до тук. Той споделил гениалното си изобретение в Инстаграм. За изненада на засрамената му жена много майки я похвалили за това колко гениален мъж има, защото благодарение на това те също се простили с безсънните си нощи и ревящи бебета.

Малката Люси е бебе номер четири за 34-годишния Брад и 33-годишната Лора, но и двамата споделят, че с предишните си деца не са изпробвали този странен и срамен начин на приспиване. / jenata.blitz.bg

 

Коментирай чрез Фейсбук
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!