img

Изнасилвач №1 Георги Симов си търси нови жертви: Излезлият на свобода мъж дебне в социалните мрежи

/
/
/
553 Views

Серийният изнасилвач Георги Симов си търси нови жертви в социалните мрежи и приложенията за запознанства, разкриха разпознали го девойки, научи trg.

38-годишният мъж не спира да сваля жени и която му върже веднага бива поканена на среща. Източниците ни издадоха, че той върлува предимно в социалните мрежи. В приложението Инстаграм се подвизава с името Мартин Иванов.

Външният му вид по нищо не издава, че е насилник и е лежал в затвора. Малцина го разпознават на изтупаните снимки с риза и костюм. Изглежда като интелигентен мъж, представя се за брокер, икономист или друга престижна професия.

Изнасилвач №1 Георги Симов си търси нови жертви

„Версиите му са достоверни и трудно можеш да се усъмниш, че те лъже. Освен с работата, послъгва и с годините си – представя за 36-годишен, а всъщност знам, че е на 38 лета”, разказа разпозналата го млада жена с инициали Л.М.

Припомняме, че Симов бе задържан през 2014-а година по обвинение в две изнасилвания – в Ямбол и в София.

Тогава стана ясно, че извратенякът дебне жени по барове и ресторанти в София или родния Ямбол, като целта му е първо да ги пребие, а после да прелюбодейства с тях. Той изпитва ярост към жените и най-обича да ги пребива, сякаш им мъсти за нещо. Срещу изверга има редица подадени жалби и едва след медийния скандал преди 5 години Симов бе арестуван, но тихомълком бързо е излязъл от панделата.

Майката на Георги е пенсионирана лекарка от МБАЛ „Черноморска” и още след задържането му заяви, че синът й много се разкайвал за някои от изнасилванията.

„Георги не е проявявал агресия към жени. Много пъти съм говорила с него, но явно тук трябва лечение, а не разговори. Той е много умен, а промените при него са в емоционалната сфера. През 2012 г., когато беше задържан в Ямбол той много плака“, разказа преди няколко години д-р Атанасова и призна, че е осъзнала, че наследникът й има психично заболяване.

Симов е прекарал едва няколко месеца задържан под стража, а след това е пуснат под домашен арест за още няколко месеца. По-страшното е, че той продължава да търси нови жертви и не се е променил. Читателка на Lupa.bg сигнализира именно за да предпази нови жени от побой и изнасилване.

лупа

Коментирай чрез Фейсбук
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook