img

Издирват най-новия милионер у нас

/
/
/
114 Views

Все още не е ясно кой е късметлията, спечелил джакпота от близо милион и 600 хиляди лева от спортния тотализатор, научи ТРГ.

Той е пуснал фиш през компютър и така е станал притежател на най-голямата онлайн печалба в историята на тотото досега. Оттам съобщиха, че заради пандемията от коронавирус значително са се увеличили онлайн залаганията за сметка на пускането на фиш в тотопунктовете. Седмица след като джакпотът от играта „6 от 49“ падна и 5 и половина милиона лева отидоха при участник в Исперих, вчера беше обявен поредният 109 тотомилионер.

Веселин Кюркчиев, директор „Информационни технологии и игри“ заяви: „Той спечели джакпота с четворен фиш, пуснат онлайн и с една комбинация в играта Тото Джокер.

При играта „6 от 42“ вероятността за спечелване на джакпот е три пъти по-голяма от тази в играта „6 от 49“. Печалбата от близо милион и 600 хиляди лева е струвала на последния тотомилионер само 3 лв и 20 стотинки и две минути работа пред компютъра. И аз ще пусна моя фиш надявайки се да имам неговия късмет.

Засега не се знае кой е тотомилионерът, нито откъде е, тъй като е направил залога онлайн.

Веселин Кюркчиев, който е директор „Информационни технологии и игри“, заяви: „Това ще стане ясно едва когато той дойде да си го потърси. Срокът е 45 дни. Напълно е възможно и чужденец да е спечелил, стига обаче да е направил необходимата регистрация“. От началото на годината досега от игрите на Тото 2 вече имаме четирима тото милионери.

блиц

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook