img

Изберете снимка и ще ви кажем какъв мъж ви трябва! 100 процента съвпадение!

/
/
/
888 Views

Да срещнете човека за вас е трудно и няма нищо притеснително да получите малко помощ, от където и да е – дори и да е само от изображение.

Не, не е образ на потенциален кандидат, а по-скоро образ, който може да ви помогне и да ви насочи към типа човек, който трябва да търсите. Може да звучи доста странно, но всъщност е съвсем точно и нищо не загубите?

Изберете изображение и избирайте мъдро!

И сега …

Изберете снимка1. Ако сте избрали буквалната експлозия от цветове, вие искате някой, с когото бихте могли да опитате нещо ново.

Нямате време за някой, който обича да остава у дома и да гледа телевизионни предавания.

Искате човек да ви допълни в невероятната ви жажда за живот.

Искате някой, който е достатъчно новаторски, за да е готов да опитва, независимо дали става въпрос за парапланеризъм или просто за парти.

2. Нуждаете се от много семпъл и земен човек, желателно е той дори да няма страница във Фейсбук или Инстаграм. Чувствате се толкова привързан към този човек, толкова обединени, че дори забравяте да си правите селфи.

3. Нуждаете се от творчески човек, с когото можете да отидете както в киното, така и в музея. О, да, и да си направите заедно оригинална снимка 🙂

4. Нуждаете се от практичен и спокоен човек, който да ви помогне да оцените трайно всяка ситуация. Той има пълна и ясна представа и действа според плана, но вие сте точно обратното, но това е начинът, по който се допълвате.

5. Вие искате много романтичен и чувствителен човек, който да реализира всички романтични филми с щастлив край. Дългото гушкане в леглото е представа ви за идеалния ви ден.

6. Имате нужда от амбициозен и организиран човек, който може да получи най-евтините самолетни билети и най-удобната стая на евтина цена. В същото време той знае как да го направи по романтичен и непредвидим начин.

7. Искате човек с много енергия и мотивация, който дори и на почивка да ви изведе от леглото в 6 часа сутринта за джогинг например. Този човек, както буквално, така и образно, ще събуди нова личност във вас.

8. Нуждаете се от интроверт, който да се съгласи с вас, за да вземете дузина котки у дома. Този човек може да превърне дома ви в най-интересното място на земята, защото знае, че всичко, от което се нуждаете е вино, сирене и филми.

9. Искате интелигентен и приказлив човек, с когото няма да е ужасно да се окажете дълго време в задръстване и да продължите заедно пътуването си.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook