img

Иво Танев се усъмни в историята със Сашко и го съсипаха

/
/
/
466 Views

Какво ли не се изписа в периода откакто стана ясно, че едно дете е само някъде в гората и има нужда от помощ.

Врачки показваха възможни места, където да открият Сашко, доброволци и полиция хвърлиха толкова сили, благодарение на което историята приключи щастливо. Но както всички си познаваме народомисленето, българинът винаги се съмнява до доказване на противното.

Иво Танев не е изключение и изказа мнението си с пост в социалните мрежи. Ето какво написа той по темата и много негови последователи се съгласиха.

В сравнение с малкия Сашко Беър Грилс е един обикновен аматьор. Детето се е справило в оцеляването без екип около него. За разлика от Беър Грилс.

Коментарите под публикацията са в същия дух.

Българина е Тома Неверни!! И защото той не би могъл да оцелее в такава ситуация, естествено ще си помисли, че има измама и конспирация. И Ти да видиш! Ако истината му обори теорията на конспирация, веднага ще нападне, не за друго, ами да не се разбере, че е глупав.

Иво, има нещо гнило в тази история – намерено е там, където е търсено под микроскоп, а и изобщо не е било измръзнало за 8 нощи под небето, то само една нощ стига за дете с една тениска, при това без храна и вода… айде няма нужда да се лъжем…

100 хил. лв и веднага се намери

Хубаво е,че го намериха.Но остана усещането за нещо друго. А ние,простолюдието,стискахме палци да се намери детенцето…ако изобщо е изчезвало.

Кучетата участвали в акцията са били със синузит

И още много предположения, че това което казват пред камерите, бащата, близки, властите е една заблуда.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook