img

Иво Аръков с шокиращи признания: Бях бандит като малък!

/
/
/
598 Views

Лоша компания едва не превърнала Иво Аръков в престъпен гангстер. Актьорът, който напоследък нашумя с ролята на си на руски мафиот в турски сериал с Къванч Татлату, признава, че като момче доста се е забърквал в неприятности, научи trg.

Партньорът на Радост Драганова в „Мармалад” споделя, че има сериозен опит в екшъните. Едва на 13 години той попада в банда, когато семейството му се мести в Ростов на Дон.

Баща му получава назначение в Русия и близките му заминават с него. Иво бързо научава езика и си намира доста приятели.

„С тях правех много глупости–запознах се с това, което виждаме по телевизията всеки ден във филмите”, разказва Иво.

Като част от гангстерската група той редовно водел войни с враговете и редовно участвал в преследвания с коли, които включвали вадене на ножове и пистолети.

„И аз съм гонил, и мен са ме гонили, ама никога не са ме хващали,“ казва Иво, пишат от „България днес”.

След две години семейството се връща в България, но още при първия опит да пренесе екшъна на родна земя Аръков е хванат от полицията. Властите проявили благосклонност към младежа, тъй като ставало въпрос за малка кражба, но казали на родителите му.

„Като научиха, нашите ми теглиха един бой и така приключиха нещата”, спомня си Аръков.

Завръщането в родния Белослав било съдбоносно за младежа. Там се запознава с момчета, които посещават детско-юношеския театър „Златното ключе” и сцената го увлича.

Днес актьорът има куп успешни роли, изяви в България и чужбина, партнирал си е със звезди като Вини Джоунс, Том Сайзмор и Къванч Татлату. Дори участва в постановката на Едуард Олби „Козата, или коя е Силвия”, като самия автор е очарован от родната звезда.

Хотарена

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook