img

Ивет Лалова претърпяла инцидент в хотел

/
/
/
600 Views

Топ спринтьорката ни Ивет Лалова разказа подробности за контузията, която я извади от играта през зимния сезон, научи trg.

След инцидента се наложи атлетката да оперира сухожилие на дясната си ръка.

„Случи се заради некачествена душ кабина в български хотел – обясни от стъкло или кристал, а в случая беше от кристал. Докато се къпех, тя се пръсна на хиляди мънички парченца, които, където ме докосваха, правеха разрези по кожата ми. За щастие краката не пострадаха. Имах много малък разрез на ръката и в този момент дори не съм разбрала, че ми е срязано сухожилието.

Чак месец по-късно, когато започнах да тренирам, изпитах болка, сутрин не можех да си движа китката и в един момент потърсих специалист в България.

Отидох да ми извадят стъкло и се събудих с гипсирана ръка до лакътя. Но честно казано това ме мотивира, защото световното първенство беше толкова късно, а и не знаех дали ще бягам зимата… Бях много добре физически преди самата операция, но като е ли фактът, че имах толкова време, малко ме бе поразпуснал.

Когато се събудих след операцията, разбрах, че нямам право на повече грешки и на губене на повече време. Стегнах се, направих много добри тренировки и през по-голямата част от времето тренирах сама“.

Заради интервенцията Лалова не можела да вдига тежести, а в началото на юни получила нова травма.

Хотарена

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook