img

Иван Динев и годеницата му Пенелопе фалираха бизнес на баща му Йордан

/
/
/
2434 Views

Милионерският наследник Иван Динев, син на строителния предприемач Йордан Динев, успя да фалира първия бизнес, който баща му му повери, научи trg.

През юли месец гаджето му Пенелопе се тупаше гордо в гърдите, че любимият й й се е доверил и е оставил изцяло на нея популяризирането на ресторант, който е част към хотелски комплекс на фамилия Диневи в Свети Влас.

Освен че пускаше многобройни публикации в Инстаграм, тагвайки се от въпросното място, инфлуенсърката набута изисканата кръчма в ефира на предаването „На кафе“, като покани репортерката Деси да я интервюира в заведението край морето. Дори опитаха салати от менюто.

„А сега искам да те поканя в един ресторант, той е на моят приятел. Аз му помагам с популяризирането и с каквото мога. И му желая успех, тъй като това е неговото първо начинание и вярвам в него и го подкрепям. Това е едно приказно наше кътче в Свети Влас“, обясни миналия месец Петя в сутрешното шоу.

Към днешна дата близки до младата двойка издават, че Иван и Пенелопе не са се справили с мениджмънта на ресторанта. Наша проверка показва, че инфлуенсърката е изтрила всички тагове и снимки, които си е направила в заведението. Вече не пуска всекидневни сторита в Инстаграм, както правеше преди, от там и се преструва сякаш този бизнес никога не е съществувал.

Докато мястото работеше, тя канеше различни свои приятелки, за да обядват или вечерят заедно. Срещите им бяха снимани в рекламни видеа за социалните мрежи, в които се виждаше, че наоколо няма други клиенти освен тях. И естествено липсата на посетители е довело до края на начинанието им.

За огромно съжаление на Йордан Динев, младежите ще продължат да му точат парите, без да вършат никаква съществена работа за фамилното благо.

Хотарена

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook