img

Ива Софиянска се появи в съда СНИМКИ

/
/
/
514 Views

Ива Софиянска се появи в Специализирания съд, където се решава дали съпругът й Антон Божков ще остане зад решетките по обвинение за пране на пари, научи trg.

Тв водещата нервно пафка електронната си цигара, докато магистратите решат дали синът на Васил Божков ще излети от килията, или ще остане под стража. Ива е придружена от адвокат Даниела Доковска, която вероятно ще защитава сина на бизнесмена по време на делото за определяне на мярката му за неотклонение.

По-рано днес стана ясно, че приближената до Васил Божков – Йоана Чолакова, е най-новият член на престъпната група, ръководена от него, става ясно от съобщение на Специализирания наказателен съд. Прокуратурата ще иска Чолакова да остане за постоянно в ареста в 15 часа. 15 минути по-късно пред съда ще се изправи и синът на Васил Божков – Антон, който е обвинен за пране на пари.

Йоана Чолакова е била в Надзорния съвет на контролирания от Божков „Холдинг Пътища“, който работеше по инфраструктурно строителство с договори от обществени поръчки. Холдингът вече не развива дейност. Освен това Чолакова е една от най-близките сътрудници на Божков.

Ива Софиянска се появи в съда Ива Софиянска се появи в съда Ива Софиянска се появи в съда

Снимки: Агнес Методиева

Лупа

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook