img

Историята за мистериозното чудовище Голямата стъпка, разказана от президента Рузвелт в книгата му „Ловци на дивата природа“(ВИДЕО)

/
/
/
246 Views
loading...

Историята за мистериозното същество Голямата стъпка е вълнувала много хора през годините, предава Дарик. Има стотици истории за големия космат звяр. Някои от митовете за мистериозното същество, наречено от хората Голямата стъпка, са били развенчани през годините, тъй като за тях не е имало доказателства. Но други истории все още вълнуват съзнанието на мнозина.

Една от тях се откроява от другите подобни, тъй като се твърди, че американският президент Рузвелт е вярвал в нея. В своята книга „Ловци на дивата природа“ Рузвелт разказва странна история за среща между маймуна и мъж, наречен Бауман. Тази история му била споделена от самия планински ловец Бауман, живеещ в Айдахо.

Бауман и негов приятел нощували в палатката си, когато през нощта чули силен рев. Те стреляли, но не видели звяра. На сутринта ловецът решил да провери заложените в гората капани. Когато се върнал, заварил приятеля си мъртъв.

Свидетелството на Рузвелт е единственото сведение тази случка да се е случила някога.

Повечето учени смятат наличните факти за Голямата стъпка неубедителни. Но все още много хора се вълнуват от мистериозното чудовище и го издирват.


Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!