img

Искате нов аромат? Пробвайте с парфюмни тестери!

/
/
/
277 Views

Всеки един от нас има свой любим аромат – това е именно парфюмът, който не пропускаме да си вземем. Чувстваме козметичната си колекция сякаш празна, ако не разполагаме с така добре познатото и обичано шишенце.

Въпреки това, все идва момент, в който ни се приисква да изпробваме нещо ново – промяната се налага от смяната на сезона, измяна на вкуса или просто желание да изпробваме нещо различно. Тогава на помощ ни идват парфюми тестери.

Откриваме ги във всеки магазин или шоу рум, предлагащи благоухания – тестерите ни очакват, за да посегнем към тях и да им позволим да разгърнат магията си. Впръсквайки от тях върху кожата си, ние добиваме пълна представа относно уханието на въпросния парфюм. Така лесно бихме могли да преценим дали този именно продукт е точният за нас.

Далеч не само това е предназначението на парфюмите тестери. Някои дистрибутори така и не ги излагат на щандовете във физическите си магазини, а ги пускат в продажба – това е един начин да се сдобиете с отлично качество аромат, но на по-ниска цена. Срещали сме редица предразсъдъци относно тестерите – че не са автентични, че не притежават присъщата за парфюма трайност, че са използвани преди това. Тук сме, за да развенчаем тези митове.

Вероятно сте срещали на много места термина „парфюм без опаковка“ – всъщност именно това е тестерът. Пригоден за транспортиране до физическия магазин и излагане на щанда за ориентир на клиентите, този продукт е лишен от стандартната оригинална опаковка на бранда и често пристига в картонена бяла кутия. Не е изключено и шишето да изглежда по различен начин, но важното, което следва да запомним и което всъщност е важно, е че съдържанието в тестера притежава идентични качество и трайност.

Ето защо ви съветваме да обмислите опцията за закупуване на тестери – ако не предвиждате парфюма за подарък, а го взимате за лично ползване, то тогава едва ли липсата на оригинална опаковка би представлявало голям проблем за вас. Погледнете отвъд рамките и дайте шанс и на тези продукти, за да се убедите, че не се различават по нищо от онези в издържан търговски вид, с които обичайно си тръгвате от касата в магазина.

Любовта към парфюмите е нещо, на което не бихме могли да противостоим, а и не виждаме причина да го правим. Те са онзи финален щрих към цялостната визия, без който тя не би могла да бъде толкова изящна, издържана и поддържана. Естетиката върви ръка за ръка с божествено благоухание.

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook