img

Интриги в „Черешката“: Зрителите бесни заради участник

/
/
/
555 Views

Вчерашният домакин в „Черешката на тортата” Юлиян, който така и не успя да победи в „Игри на волята” въпреки огромното си желание, показа жената до себе си, видя trg.

Въпреки публикациите, че той е бил зарязан от приятелката си Лилия, двамата очевидно се радват на хармонична връзка и по признанията им готвят заедно от две години.

Лилия, която е завършила УНСС преди две години има много общо с наперения мачо-здравословното хранене, любовта към спорта и физическата активност. Усмихнатата брюнетка обаче бе ожалена от зрителите на предаването, които не харесват държанието на Юлиян към жените, а някои домакини дори заподозряха, че той я бие. Други обаче харесаха представянето му в кухнята и засега той води в класирането.

Интриги в Черешката

Според публикации от миналата година Златев, е бил изоставен от приятелката си Лилия, която била безкрайно разочарована от арогантното му поведение в предаването и споделила пред близки, че никога не е виждала Юлиян в подобна светлина.

Чашата преляла, когато Юлиян започнал да се закача с Роберта, още докато съществуваше племето на прабългарите. Малко след като излязъл от шоуто приятелката му сложила край на връзка им, писа тогава „Галерия“.

Лилия е икономист по професия. Наскоро е завършила и втората си специализация „Застраховане и социално дело“. С Юлиян се запознават покрай работата й в спортен клуб „БСО“, където Лиляна се изявява като рекламен мениджър. Явно публикацията се оказа пълна лъжа и двамата продължават да делят един покрив, пише Хотнюз.

marica

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook