img

Идеалните женски размери, по които мъжете полудяват

/
/
/
302 Views

Желанието да се харесат и да бъдат привлекателни сякаш е заложено у жените по природа. На тях винаги им е приятно да забелязват, че някой мъж ги гледа, че им обръща внимание и се опитва да ги заговори, припомня trg.

Критериите, по които господата възприемат женската красота, са много индивидуални. Някои са привлечени от яркия външен вид, други обръщат внимание на дискретната изискана елегантност.

Понякога човек се впечатлява от някои детайли във външния вид и облеклото. Основният мотив във визуалното възприятие обаче е цялостната хармония на образа.

Силните мъже харесват жени със стройна и крехка фигура. Видят ли такава дама, у тях мигом се поражда желанието да я защитят и да й бъдат опора в трудни моменти.

Пищните женски форми показват, че притежателят им е миролюбива, много емоционална и женствена личност. Такива дами често привличат погледите на мъже с подобна конституция, но понякога се случва и обратното.

На най-голяма популярност сред представителите на силния пол се радват добре сложените жени с нормално телосложение.

Що се отнася до ръста – тук подходът е много индивидуален. Всеки вид фигура е добър по свой начин. Ниските момичета коригират височината си с обувки на висок ток (тази техника също добавя грация към походката).

За да бъдат наравно с другите, по-високите дами слагат обувки на ниска платформа. Благодарение на ръста си те се открояват сред тълпата и е много по-лесно да бъдат забелязани.

Жените със среден ръст нямат особено много проблеми и много по-лесно си намират партньор със сходни външни данни.

Като цяло най-успешни сред мъжете са онези жени, които са доволни от себе си, от живота си и са позитивно настроени да общуват с противоположния пол.

jenata.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook