img

И Владо Карамазов скочи на Диана Димитрова: Хората ще научат много неща, които това момиче ги спестява! Тя също има вина

/
/
/
474 Views

Битата актриса Диана Димитрова започва все повече да губи почва под краката си, след като много актьори скочиха срещу нея и заявиха, че не казва цялата истина. Тя все още не е назовала името на насилника си, но всички смятат, че става въпрос за Юлиан Вергов. 

Неговата гледна точка още не я знаем, но пък бившият му съдружник Владо Карамазов се изказа по случая с много остри реплики за актрисата от „Откраднат живот“.

И май назрява нов скандал, тъй като Диана Димитрова не му остана длъжна.  В интервю за „Фокус“ Карамазов съветва хората да не прибързват да си правят грешни изводи за скандала.

„Аз засега мисля, че точно като започнат всички тези разкрития, хората ще научат много неща, които това момиче в момента ги спестява. Не мога да разбера защо. Не мога да разбера защо тя отива натам. Наистина не мога. Това нещо за мен е непонятно. Защото тя в цялата тази история тя също има вина, и то не малка. И интересно как така един човек хваща да прави някакъв скандал, наистина не мога да схвана. Мога да кажа, че нещата изобщо не са такива, каквито тази актриса ги назовава.“, разкрива той.

„Слушах интервюто на Владимир Александров. Не го познавам в личен план. Имаме разменени по три реплики извън сцените, които сме заснели. 2017 година, той не беше част от екипа на продукцията. Сигурно ми е следил телефона… или ми е светил, без аз да знам.

Чудя се, дали ще му е толкова весело, когато истината лъсне. Когато, цялата истина лъсне в детайли. От интервюто останах с впечатлението, че ТОЗИ актьор, започна да пелтечи и да се задавя в думите си, след като се спомена моето име.

А на въпроса на журналиста “След 5 години?“, оставям сами да прецените, какво означава възклицанието “А“ и каква претенция за ерудираност носи. (по моя край овчарите по подобен начин подвикваха овцете)

Съжалявам, че се отказвате от актьорската професия, но мисля, че не е голяма загуба“, срази го с думи актрисата Диана Димитрова, която доста сериозно се е заела със задачата да накаже човека, който й е причинил това преди 5 години.

Източник: За жената

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook