img

Халваджияните съсипаха проф. Вучков с тежки гаври, трупаха рейтинг на негов гръб

/
/
/
440 Views

Проф. Юлиан Вучков, който завинаги слезе от своя телевизионен трон на 83-годишна възраст, години наред бе тормозен от шоуто „Господари на ефира“ – „озлобените негодници“, както сам ги наричаше.

Заради колоритния му изказ и ум като бръснач авторът на едни от най-големите бисери, изричани някога в ефир, редовно бе осмиван в предаването за гафове на братя Халваджиян, които трупаха рейтинг на гърба на професора, припомня trg.

Професор Вучков се опитваше да не обръща внимание на подигравките с достойната му личност. Но вътрешно преживяваше, че шайката на Рачков и Зуека му „вадеше душата“, като се опитваше да го прави за посмешище.

„Господари на ефира“ е банда, която се помещава, вилнее и истеризира само в Нова телевизия… Това предаване е един плювалник на изключително прости хора, които мрат от злоба, които се сблъскват с телевизионери (нямам предвид само себе си), които са много по-атрактивни, по-образовани и по-гледани от тях.

Чудят се какво да оплюят, кого да омаскарят, кого да злепоставят и компрометират по най-просташки, махленски и идиотски начин. Те не могат да търпят конкуренция“, изригна срещу „господарите“ Вучков в един от редките случаи, в които си позволи да губи времето на интелигентната си зрителска аудитория със своите душмани.

„Те си позволяват да обсъждат моето мислене, моите позиции, моите способности да разсъждавам и оценявам. То е дъно, то е воня! Те живеят на мой гръб, те се хранят от мен. Защото „Гледам и не вярвам на ушите си“ е мое изобретение, аз го казах, когато работех в СКАТ. Изумявам се, че тези негодници си позволяват да държат такъв език и да квалифицират хора като мен.

Само ашлаците и олигофрените от юношеското поколение се интересуват от „Господарите“, а не силната и здравата част от хората. Това са озлобени от бездарието и неграмотността си хора“, коментираше приживе уважаваният телевизионер.

Професор Вучков обаче доживя реванш! Ефирът остана без най-големите му душмани „Господари на ефира“, които бяха свалени от екран.

Ретро

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook