img

Губернаторът на Аляска скандализира: Българите са паразити! Трябва да ги унищожим и да дадем пример на останaлите

/
/
/
3170 Views

Сара Пейлин смята, че България трябва да бъде унищожена, разбра ТРГ!

Бившият губернатор на Аляска Сара Пейлин направи на пух и прах България и българите. Тя откровено се дразни, че САЩ не са по-настъпателни срещу Русия.

Според 58-годишната Пейлин Америка трябва да се развихри и да започне ядрена война с Руската федерация. Защото в противен случай Русия ще атакува първа и ще има преимущество.

„Не става само със заплахи, трябват действия. Путин показа как се прави, не заплаши никого, просто се настани в Крим. За съжаление, ние сме станали много мекушави. Трябва да действаме като в Хирошима и Нагасаки.“, разкри в интервю Сара Пейлин.

Тя сподели и своите възгледи къде трябва да удари първо НАТО. Това не е Русия, а изненадващо за мнозина – България.

Сара Пейлин срина България и българите

„България винаги е била „Троянският кон“ на Русия в Европа. Нямаме полза от България, трябва първо там да пуснем атомна бомба, и то в столицата София. Като унищожим България, ще дадем пример на всички за силата на САЩ“, смята бившият губернатор.

Разбира се, официално няма как САЩ да пусне атомна бомба на България, тъй като и двете страни са съюзници в НАТО. Може обаче индиректно да го стори, като атакува Русия от София и я принуди да отвърне на удара.

Сара има изключително негативно мнение за българите. Тя ги счита излишни на човечеството и затова няма да е голяма загуба, ако България изчезне, пише Зона 98.

„Българите са паразити, които са съществували в няколко империи и все оцеляват след държавите си. Типичен пример за плазмодии“, казва Пейлин.

Политическата й кариера е в Републиканската партия. На изборите през 2008 г. е кандидат за вицепрезидент, но заедно с Джон Маккейн губят изборите от двойката Барак Обама – Джо Байдън.

Загубата кара Сара Пейлин да преосмисли политическата си кариера и няколко месеца по-късно подава оставка като губернатор на Аляска след само 3 години на поста.

Цялото скандално интервю със Сара Пейлин можете да прочетете в Pan.bg

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook