img

Голямата дъщеря на Орхан Мурад: Той викаше любовници вкъщи, докато мама лежеше с адска болка в леглото, оперирана от рак

/
/
/
447 Views

„Орхан Мурад системно изневеряваше на майка ми. Още сестра ми Сузанита беше бебе, а той си викаше любовници вкъщи.

Дори когато мама я оперираха от рак и лежеше с адска болка в леглото, у нас отново идваха жени.“

Това разкритие направи доведената дъщеря на Орхан Мурад – Александра Кузева. По-голямата сестра на Сузанита е плод на любовта на майка й Шенай от преден брак.

Драмите в семейството на Орхан Мурад и бившата му вече съпруга Шенай настъпиха след като стана ясно, че популярният певец се развежда с майката на Сузанита. И продължават вече няколко месеца.

Наскоро певецът атакува яростно бившето си семейство, като ги обвини, че са го „използвали за банкомат и е плащал само зависимостите им“.

Това вбесява доведената щерка на музиканта.

„Исках да запазя мълчание, ама не се сдържах. Когато изневеряваш системно на една жена, грабиш от самочувствието й. Орхан Мурад казва, че няма зависимости. А постоянно да имаш любовница какво е – физиологична нужда ли?

Александра се надява той да не постъпи с новото си бебе, както с нея и сестра й. Както е известно хитовият изпълнител очаква бебе от новата си жена Камелия, писа „България Днес“.

Сузанита, която наскоро роди първата си рожба, напълно подкрепя думите на кака си. Тя обаче не смята да коментира темата, поне засега. „И аз ще проговоря много скоро и тогава ще запуша устите на всички“, закани се Сузанита.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook