img

Голяма чест: „Дейли Таймс” хвали и рекламира Слънчев бряг

/
/
/
630 Views

Британската медия „Дейли Таймс” пише обширен материал, в който хвали почивката в Слънчев бряг, научи ТРГ.

Изтъкват се евтините цени и безбройните възможности за забавления: Слънчев бряг е най-големият български морски курорт и е невероятно място за отмора, докато за търсещите силни усещания, също има възможности за спортуване.

Има и оживена търговска алея с магазини, сергии и ресторанти, с възможности за наемане на скутер, ако ви мързи да ходите. Вечерните забавления също са добре застъпени с барове, клубове и казина. Добрата новина е, че не трябва да чупите касичката си, защото бирата струва само 1 лира, а цялото семейство може да се нахрани спокойно за 30 паунда. Семействата могат да ходят на мини голф, аквапарк или в някоя от многобройните детски площадки.

Близо до Слънчев бряг се намира и защитеният от ЮНЕСКО стар град на Несебър – един от най-древните европейски градове и световно културно наследство. Несебър е разделен на две части – стар и нов град.

Впечатляващата мелница по пътя към стария град, калдъръмените улички и множеството християнски храмове, заедно с архитектурата, са само част от нещата, на които може да се насладите в Несебър.

Лупа

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook