img

Годжи рухна – музикантът се състари и отпра огромно шкембе (ФОТО)

/
/
/
290 Views

Вместо да се подмлади, след като си взе млада булка, Годжи рухна тотално. Той се състари за раз време и вече прилича на запуснат чичка от улицата.

Факт е, че не е първа младост, но пък и не е толкоз престарял – на 53 г. е, а изглежда с поне още 20 отгоре. От изявите му в социалната мрежа става ясно, че е надебелял с поне 10 килограма, а и кожата на лицето му е увиснала здраво.

Мнозина от почитателите му сочат, че не прилича на себе си и го съветват да се вземе в ръце. Те не могат да повярват, че звезда от неговия ранг изглежда толкова зле.

В същото време хора от близкото му обкръжение твърдят, че ошишкването му е в резултат на лични проблеми с жена му Надежда Дончева.

За никого не е тайна, че преди два месеца тя удари фалит и се наложи да затвори двата си магазина за антикварни предмети и биопродукти. Цените на продуктите й бяха твърде високи за Северозапада и галериите й хлопнаха кепенците.

Годжи пусна огромно шкембеСлед като се ожениха с Надежда, Годжи официално се изнесе да живее във Враца, където купи просторна къща, в която расте дъщеря им. А и така има възможност да е по-близо до майка си, която е вече в напреднала възраст и често има нужда от помощ.

След един развод и множество неуспешни връзки зад гърба си, Годжи най-накрая се кротна до Надя. Очевидно финансовите й неволи са се отразили негативно и на него, предвид колко се е запуснал и е налял солидно шкембе.

Припомняме, че 5-годишната му дъщеря Цвета е третото му дете, тъй като има двама сина от първия си брак. И двамата са тръгнали по стъпките му, с което Годжи се гордее.

Годжи дебелПрез годините музикантът успял да запази приятелски отношения с първата си съпруга Даниела.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook