img

Гневна българка: Джендърите да стоят далеч от децата ни!!!

/
/
/
306 Views
loading...

Само безумен българин би се заел с такова пъклено дело като разпространяването в училище на анкетата, в която има въпрос към децата дали са момче, момиче или „друго”.

И още по-безумен би мълчал и отминал това светотатство със снизхождение. В момента ние дори не можем да преценим какво зло носи и какво ще причини този „инструмент на Европейската комисия”.

Кой дава морално право на този ЕС да се рови, да бърка с мръсни пръсти в духовните сфери на държавите членки на същия този Съюз?

С какъв ум МОН си позволява подобни експерименти?

И какво означава това квадратче „друго”? Кой си позволява да имплантира в главите на нашите деца някакви съмнения, да ръси недомислия с фатални последици, и то на деца в най-уязвима възраст и с крехка психика?! По медиите чрез най-перфидни способи пълзят разни демонични влияния. Целенасочено и безнаказано нахлуват отровните соросоидски ветрища, платени апологети на противоестествени измишльотини, платени НПО-та.

Проглушиха ни ушите по телевизиите да ни правят съпричастни в похода срещу насилието и агресията в училище, а в същото време се провежда политическа агресия, дирижирана отвън срещу българското училище, срещу българското семейство.

И какви ги върши СЕМ, след като денонощно, още от разсъмване, по телевизията почват филми с надпис „забранено” под 12, под 14, под 16 години? Каква холивудска помия се лее на екрана, какви дивотии звучат в ефира, каква вулгарна реч!

Откъде нахлуха в България порното, наркотиците, сектите?

От държавния бюджет се ръсят баснословни суми за глупости, а детските добавки са подигравка за българското семейство. Нашите продажни и некадърни политици се загрижили за един родителски шамар, а не ги стряска фактът, че през последната година са се родили с една пета по-малко деца.

Погледнете учебниците – безлични, отблъскващи, повратно подменени съдбовни исторически събития, факти, принизени най-бележити личности. Кой си позволява да ръси отровните семена на нихилизма, на отродяването? И защо? Крайно време е да се върнат вечерният час, униформата, безплатните и стойностни учебници!

Къде е стратегията за българското образование, и то с десетилетия напред? Нима българските родители искат челядта им да се превърне в еничари срещу самите себе си.

Донка Ботева, Търговище

Коментирай чрез Фейсбук
Гневна българка: Джендърите да стоят далеч от децата ни!!!
5 (100%) 1 vote[s]

Публикувай коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!