img

Глория откри любовта и спира да пее

/
/
/
347 Views

Глория лудо влюбена в млад грък, научи trg.

Глория спира да пее заради любовта си към млад и атрактивен грък милионер. Мъжът до поп фолк изпълнителката не е известен у нас. Глория има връзка с красавеца от около година. Не случайно поп фолк изпълнителката прекарва ваканциите си по гръцките плажове.

Глория дълго време криеше кой е мъжът, до когото заспива. Преди месец обаче тя най-после се похвали с красавеца с фото от Виена. Влюбената двойка очевидно се забавлява. През последната година Глория и нейният любим обиколиха няколко държави заедно. По правило те отсядат само в 5-звездни хотели, пише „Уикенд“.

Половинката на поп фолк изпълнителката се занимава с търговия и хотелиерство. Мъжът до Глория притежава няколко хотела на атрактивни дестинации в родината си. Заради добрите финанси на гаджето си, поп фолк изпълнителката вече отказва участия и се е отдала на почивка, гарнирана с любов. От началото на лятото Глория приела да извие глас едва 3-4 пъти. Поп фолк изпълнителката почти е замразила кариерата си и се е отдала на заслужена почивка, коментират хора от жанра.

„Щастието влиза в живота ни, когато имаме какво да правим, някой, когото да обичаме и нещо, на което да се надяваме“, заяви преди няколко дни 46-годишната Глория. И допълни, че в момента е най-щастливият период в живота й.

„Дълги години тя работеше неистово, правеше по 20-30 участия на месец. Говорим за периоди без ден почивка. Изгради име и кариера, има любовта на феновете и никой няма да я забрави, ако едно лято си позволи лукса да не пее. Поне до края на юли ще е с гаджето си, август може и да поработи малко“, разкрива източник на „Уикенд“.

Приятелят на поп фолк изпълнителката е поне 10 години по-млад от нея. Връзката между Глория и нейният любим очевидно е сериозна, защото това е първият мъж в когото певицата демонстрира близост след връзката си с Илия Загоров. Преди това бе публична тайна връзката на Глория с боса на ВИС – 2 Георги Илиев, а после и с оръжейния търговец Николай Гигов, предават от hotarena.net.

razkritia.com

Коментирай чрез Фейсбук
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!