img

Глобиха жени заради страстта им към обувки на висок ток

/
/
/
247 Views
loading...

Италианки, които постоянно се разхождали в апартамента си на обувки с токчета, бяха глобени. Прокуратурата в италианския град Виченца глобила семейство, състоящо се от три жени заради любовта им към споменатия вид обувки. С ходенето си, те не давали на съседите под тях да живеят спокойно, пише Corriere del Veneto. Конфликтът между съседите започнал преди четири години, когато новото семейство се преместило в сградата.

Скоро, съседите започнали да подават оплаквания от тях: те твърдяли, че майката и двете й дъщери ходели апартамента, обути в обувки с висок ток до късно вечерта, като правели характерен шум. Недоволните съседи не можели да си починат, а трябвало да стават рано за работа и дори се обърнаха към домоуправителя, който напразно се опитваше да вразуми дамите.

Както е отбелязано в съобщението, пострадалата страна е подала заявление в прокуратурата, като обвиняват съседите, че нарушават тишината и домашния покой. Жените, харесващи постоянно да ходят на обувки на висок ток, били глобени с 500 евро. Но, както пише вестникът, най-важното е, че дамите, изглежда, вече са променили навиците си.

Глобиха жени заради страстта им към обувки на висок ток

Източник: www.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!