img

Гери-Никол разкри наистина ли напуска България, ще спира ли да пее и 100 кила мъжът до нея ли е!

/
/
/
732 Views

Скоро ще представя нов проект. Все още не искам да говоря за това, но съвсем скоро ще излезе парчето. Това призна пред „Телеграф“ поп сензацията Гери-Никол. Красавицата проговори за бала си и за сценичните си прояви в Македония. Тя разкри дали има човек до себе си и…

„Нямам любим град в Македония, но ми прави впечатление това, че когато отида там, имам чувството, че хората са българи. Приемат ме така, все едно съм техен изпълнител. Имам страшно много фенове там, хората знаят името ми. Дори и да не съм на участие, докато вървя по улиците в Македония, те веднага ме разпознават и знаят коя съм. Това е много мило и за мен е огромна чест, че извън пределите на моята държава съм разпознаваема. Знаят музиката ми, знаят абсолютно всички, свързано с песните ми и с мен. Доста македонски фенове ми пишат в социалните мрежи, ако трябва да бъда честна. Непрекъснато ме питат кога ще се връщам там, как нямат търпение да ме видят“, разкри Гери-Никол.

„Балът ми мина много добре. Дори не съм очаквала, че всичко може да се получи така. Надмина очакванията ми за най-прекрасния бал. Изкарах си прекрасно, бях с най-близките ми хора. Събрахме се на чудесно място на морето, имаше много хубава гледка. Много се забавлявах и ще запомня този ден. Относно визията ми, ако трябва да бъда честна, направих всичко в последния момент. Доста известен дизайнер, чието име не искам да споменавам, се погрижи за моята рокля. Започнах да си пиша с него в социалната мрежа,той ме потърси. По време на разговорите стана въпрос, че завършвам и с него заедно се спряхме на този чудесен модел. Може би всичко се случи седмица преди бала. Леденият трон пък беше изненада за мен и много добре се върза с роклята ми. Бях като ледената кралица, това отново не е мислен ефект. На мен винаги ми се получават нещата“, каза певицата и призна, че рапърът 100 Кила е бил сред гостите на важното за нея събитие. „С него сме много близки приятели и колеги. Не беше изненада за мен, бях сигурна, че той ще дойде. Не е бил мой кавалер на бала, както се говори. Нямах кавалер на бала, нямам в живота“, каза още тя.

Изпълнителката на „Момиче като мен“ отново намекна, че може да избяга в чужбина, където да продължи образованието си. „Подала съм документи за университети в Лондон и Америка и съм приета в абсолютно всички учебни заведения, в които съм кандидатствала. Горда съм от себе си“, завърши Гери-Никол.

Източник: ПИК

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook