img

Герасим Георгиев-Геро за Борисов: Това не е мъж, а гьонсурат! Пред него Бай Ганьо е английски лорд!

/
/
/
2031 Views

Герасим Георгиев-Геро не крие омерзението си от Бойко Борисов и управляващите, забеляза ТРГ!

Омерзението и отчаянието си от премиера Бойко Борисов и така наречените „управляващи“ не крие актьорът Герасим Георгиев-Геро. Също като колегата си Васил Василев-Зуека той смело изразява гражданската си позиция, дори и това да му коства много.

Знаем, че в момента Геро е водещ на шоуто „Маскираният певец“, чиито продуцент Маги Халваджиян от години е личен приятел с Бойко Борисов. Двамата имат снимки в заведението му „Библиотеката“, на които са почти „любовно“ гушнати.

Явно обаче Халваджиян работи с хора, чието мнение не може да диктува и Герасим Георгиев-Геро е един от тях. Актьорът открито заявява, че подобен гьонсуратлък като на Борисов и огромна част от властимащите в България не само не е виждал, но и не си е представял.

„В сравнение с този гьонсурат, Бай Ганьо е английски лорд. Ще кажете как така?! Ами така – героят на Алеко Константинов все пак има и своя позитивизъм в образа. Той е недодялан, простак, скрънза ако щеш, но не и гьонсурат като днешните ни управници. При Ганя всичко е на показ – ачик, както се казва. Той не си крие нито мераците, нито греховете.

Герасим Георгиев-Геро за Борисов: Това не е мъж а гьонсурат! Пред него Бай Ганьо е английски лорд!Докато тези, които управляват и по-точно съсипват държавата ни от години, са най-прикритите, притворни, подли и лицемерни хора. Те доведоха България до анархия, направиха я разграден двор за техни и чужди интереси“, гневи се Геро, пише trud.bg.

Според него спасение няма – не и докато не се измете от управлението политическата ни пасмина. Защото към момента му се струва, че красивата ни родина е изоставена от всички – и от героите, и от боговете дори.

„Лошото е, че половината народ избяга – хукна да си търси късмета от Белград нататък и не иска и да чуе за връщане. А и защо да се връща? Какво ще намери тук – гнили ябълки, криещи се зад афиши и политически реклами. Това не са мъже, псевдо мъже са“, категоричен е Геро.

Сега, както и всеки друг път преди избори, той призовава българите да гласуват. Защото това е единственият им шанс да променят статуквото и нещата, които не им харесват в управлението. Колкото и да е трудно.

Източник: Портал 21

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook