img

Ген. Деси с рокля за 2106 лв. в Америка: Първата дама смени тоалетите на Невена с лукс марката „Макс Мара“

/
/
/
1134 Views

Десислава Радева препълнила куфарите си с маркови дрехи за посещението им с Румен Радев в Америка, научи trg

Дни преди да заминат за Щатите, президентската съпруга била на шопинг тур из скъпите бутици на столичната улица „Съборна“, чиято съдържателка Илияна Алипиева е нейна лична приятелка.

С нейна помощ първата дама успяла да подбере тоалет за всяка важна среща, на която придружава съпруга си по време на престоя им там. Още при първата поява на президентското семейство в консулството ни в Ню Йорк, където за речта на Радев се бяха събрали около 30-ина наши сънародници, Ген. Деси прикова вниманието с яркочервена рокля.

Наша справка показва, че тоалетът е част от последната колекция на изисканата италианска марка „Макс Мара“ и в момента се продава в техните бутици из цял свят на цена от 1190 долара, или 2106 лева. Макар да е в актуалния за сезона цвят „червена чушка“, деколтето на роклята бе прекалено крещящо и изрязано за подобен род официозно събитие, изкоментираха веднага модни експерти.

Ген. Деси с рокля за 2106 лв. в Америка

Досега първата дама разчиташе за стила си, когато става дума за визити извън България, на услугите на една от дизайнерките на английския кралски двор Невена Николова.

Както неотдавна разкрихме, Ген. Деси обаче е прекратила както служебните, така и личните си отношения с доскорошната си фаворитка и отново се доверява на модните съвети на бизнес дамата Илияна Алипиева.

Ген. Деси с рокля за 2106 лв. в Америка

Припомняме, че тя се погрижи за тоалетите на Радева и за миналогодишното им посещение с държавния глава в Щатите, където в рамките на по-малко от седмица Деси дефилира с рокли на обща стойност над 5 хиляди лева. Алипиева беше и човекът, който предреши първата дама в късо младежко синьо рокле, дело на модните доайени Долче и Габана, за срещата ѝ с Брижит Макрон в Балчик преди 2 лета.

След като стана ясно, че тоалетът струва колосалните 1450 евро, Десислава се оправда, че просто го е взела под наем. Запознати обаче издават, че това било частен случай и тя най-редовно попълвала гардероба си именно с дизайнерски дрехи от същия ранг.

Ретро

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook