img

Геймър изнасилил ученичка, забравяйки да изключи микрофона по време на игра

/
/
/
1030 Views

Геймър от Флорида беше обвинен в изнасилване на 15-годишно момиче, което той извърши по време на мрежова игра на Grand Theft Auto. 18-годишният Даниел Енрике Фабиан забравил да изключи микрофона, докато си правел 15-минутна почивка и през цялото време другите участници в играта чували как момичето го молело да спре, съобщава BuzzFeed News.

Малко преди това младежът се похвалил на приятелите си, че ще покани ученичката и ще спи с нея. В крайна сметка обаче геймърите станали свидетели на това как жертвата отказала няколко пъти на изнасилвача, а след това започнала да крещи. Въпреки това, след 15 минути Фабиан се върнал в играта, сякаш нищо не се е случило.

Разследването започнало след като жертвата се обърнала към полицията. Момичето казало, че познава Фабиан и затова се съгласила да го посети. Тя седяла на леглото, когато той сложи ръка на бедрото й. После натиснал момичето и започнал да я съблича със сила.

Само три седмици преди инцидента Фабиан бил обвинен в друго изнасилване, при което друго 15-годишно момиче станало негова жертва. Но съдията го освободил под гаранция.

 

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook