img

Геймър изнасилил ученичка, забравяйки да изключи микрофона по време на игра

/
/
/
110 Views

Геймър от Флорида беше обвинен в изнасилване на 15-годишно момиче, което той извърши по време на мрежова игра на Grand Theft Auto. 18-годишният Даниел Енрике Фабиан забравил да изключи микрофона, докато си правел 15-минутна почивка и през цялото време другите участници в играта чували как момичето го молело да спре, съобщава BuzzFeed News.

Малко преди това младежът се похвалил на приятелите си, че ще покани ученичката и ще спи с нея. В крайна сметка обаче геймърите станали свидетели на това как жертвата отказала няколко пъти на изнасилвача, а след това започнала да крещи. Въпреки това, след 15 минути Фабиан се върнал в играта, сякаш нищо не се е случило.

Разследването започнало след като жертвата се обърнала към полицията. Момичето казало, че познава Фабиан и затова се съгласила да го посети. Тя седяла на леглото, когато той сложи ръка на бедрото й. После натиснал момичето и започнал да я съблича със сила.

Само три седмици преди инцидента Фабиан бил обвинен в друго изнасилване, при което друго 15-годишно момиче станало негова жертва. Но съдията го освободил под гаранция.

 

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук
loading...
Геймър изнасилил ученичка, забравяйки да изключи микрофона по време на игра
Оценете публикацията

Публикувай коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!