img

Гала с щедър жест за майка си – купи й нов апартамент

/
/
/
383 Views

Щедър подарък на своята майка е направила Гала, научи ТРГ

ТВ водещата е решила да купи на родителката си просторен апартамент в столицата, в който тя да остарява комфортно. След като дълги години майка й обитавала нейното жилище, в което тя съжителства с втория си мъж Стефан и дъщеря си Мари, домът на тв звездата станал прекалено тесен за толкова много народ и тя се решила на сериозната инвестиция.

Покупката на апартамента всъщност се оказала повече от разумна, тъй като е момента майката на Гала, която е възрастна и попада в рисковата група, може да кара изолацията сама, отдалечена от близките си.

Така от една страна водещата се чувствала спокойна, че няма да я зарази, тъй като не е спряла да работи и ежедневно да се среща с десетки хора покрай предаването си, но от друга й било мъчно, че не можела да я прегърне.

С тъга в очите Гала отишла пред вратата на майка си преди дни, когато възрастната дама празнувала своя рожден ден, за да й честити и да я изненада. Придружили я още Мари и племенницата й. Трите обаче не се доближили на по-малко от 2 метра от рожденичката и си дали по една наздравица от разстояние и екипирани с маски.

Гала нямала търпение изолацията да приключи, за да гушне родителката си, която в последните години е нейна единствена опора, след като баща й почина внезапно от алергичен шок, пише Ретро.

хотарена

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook