img

Гала разкри кого иска да измести

/
/
/
440 Views

Водещата на сутрешното предаване „На кафе“ Гала неочаквано се оказа най-върлата фенка на турските сериали, научи ТРГ

52-годишната блондинка не изпискала епизод от любимите си сапунки и следяла с интерес съдбите на главните герои. Тя признава, че мечтае някой ден също да се снима в сериал, дори и ролята да е епизодична – отбелязва изданието.

„Мисля, че имам актьорски заложби. Бих се справила добре, ако ми дадат роля, дори епизодична“ – подхвърляла уж на шега пред някои от режисьорите, които ѝ гостували в предаването.

Пред близки споделяла, че ролята на Ферхунде от „Листопад“ е създадена точно за нея. Щяла да сложи в малкото си джобче изпълнителката ѝ Дениз Чакър. „Много ме бива да ми дадат някоя главна роля край Босфора. Ще ги смая!“, казва с присъщата си „скромност“ Гала.

Известно е, че след завършването на гимназията в Плевен голямата ѝ мечта била да влезе в НАТФИЗ, но комисията я отрязала и тя станала студентка по педагогика във Велико Търново.

За разлика от нея обаче, турската 36-годишната турска актриса Дениз Чакър е завършила Държавната театрална консерватория в Анкара. Освен в „Листопад“, участва и в друг успешен сериал „Великолепният век“, в който играе ролята на Шах Султан.

Марица

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook