img

Гаджето на Джулиана Гани сащиса мрежата: Виж как скочи на Биг Брадър! (още подробности)

/
/
/
1111 Views

Приятелят на Джулиана Гани – Илиян Найденов взе отношение по темата за свалките с Уош МС!

Фитнес инструкторът Илиян Найденов заяви в прав текст какво мисли за игричките на Големия брат. И опитите му да вкара Джулиана Гани в измислен „роман“ с рапъра Уош МС.

Оказа се, че любимият на Малката Джулка не пропуска епизод от формата. И противно на очакванията на всички, реагира повече от спокойно на целувката й с рапъра в мисията с мюзикъла.

„Добре, че е Уош МС, че жената вече 2 седмици не беше целувана и се притесних да не и липсва нещо…

П.С. Брадъра се изложи много като опитва всячески да ни направи интрига, но шанса му е нулев! Аз си познавам половинката и още 20 такива сценария да направи единствено ще я разплаква, друго няма да постигне…“, заяви категорично Илиян Найденов в мрежата.

Коментарите под поста му са многобройни като болшинството от потребителите го подкрепят напълно. И не вярват, че някой или нещо може да попречи на връзката им.

„Илиянчи, изпитания като това са нищо за голямата любов! В много ситуации ще трябва да доказвате един на друг главно колко сте зрели! Няма по-лошо нещо от сляпата любов! Затова имате бивши и трябва да направите всичко по силите си да не станете такива един на друг!

Не се сърди на Брадъра!!! Никой не влиза насила там и по-скоро трябва да го приемате като израстване, отколкото като нещо друго! Всички имаме избор! Вие сте направили своя!

Вярвам, че умирате един за друг и ви желая вечно щастие! А и може да приемете целувката като благотворителност… 🙂 Жена като Джули не се целува всеки ден… 🙂 Е,освен ако не се казваш Илиян“, изчетка го моментално Мария Георгиева.

Източник: www.kliuki.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook