img

Гадателката Теодора Стефанова с важна информация за изборите в България и войната в Украйна

/
/
/
882 Views

Пълен обрат в политиката в България предсказа гледачката на Силвио Берлускони Теодора Стефанова. Тя даде сензационно интервю за Нова тв.

През 2025 ще България ще има нови лидери. Много българи ще се върнат от чужбина заради най-различни кризи в Европа. Хората със смесени бракове и отишлите да учат в университети ще се приберат. България ще намери своите лидери, каза Теодора.

Тя коментира и актуалната политическа и икономическа обстановка у нас, включително и предстоящите на 2 октомври предсрочни парламентарни избори.

„“Продължаваме промяната“ трябва да се разграничат от политиката, които са водили до момента. Това е кармата , съдба на България. Както се случи и в Италия с 5 звезди. Този проект се появи от нищото и доста години ръководиха Италия“, каза тя.

Що се отнася до ПП и изборите на 2 октомври Стефанова предсказа: „На 2 октомври ще се види до колко моите прогнози са дали някакъв резултат. Мога да кажа, че първа политическа сила ще бъде ГЕРБ.

Много малка ще е разликата, много не растат, нито се повишават, но като се върнем назад няма да има много промени в подреждането.

ПП ще са втори, ДПС ще са трети, БСП се гонят с много малко, може би един процент, ще варира до последно. Това е моята прогноза.

След това ще са „Да, България”. Шест партии ще влязат. И една под въпрос, като важен факто ще бъде тази на Стефан Янев“.

„Може да ви е странно, може да кажете, че няма как да се случи, но аз ще си позволя да кажа това, което виждам.

Всички заедно ще седнат на масата, този път ще има смирен тон, ще са по диалогични. Това ще го видим всички, защото когато дават пресконференции, всички ще са победители и никой няма да каже, че е победен.

Всеки ще анализира изборите, но в крайна сметка, това което виждам, никой от тези няма да може да състави правителство. Затова си позволявам да кажа, че всички ще седнат на масата за разговори за програми и компромиси по важни решения, които не подлежат на отлагане.

По важните теми, по важните проекти. Най-вече, като за спасението на България ще има една голяма широка коалиция“, предсказа още тя.

По думите ѝ българите може да очакват широка коалиция след вота.

„ПП ще седне на масата с ГЕРБ на масата, но няма да посочвам имена, защото няма нужда да се ангажирам. Това, което се върти в една партия за едно име, един лидер, Бойко Борисов. Той много добре си върши мисията, той ще бъде в качеството на Берлускони. Той няма амбиции да се върне като премиер, да изпълнява такива постове.

Виждам нови хора, нови лица, една голяма обединителна фигура. Нова лице ще има мъж и жена кандидат за премиер. Няма да са тези, които бяха досега. Не е задължително обаче да са от ГЕРБ или някоя друга партия. За първи път в България ще се случи това“, предсказа още Теодора.

По думите ѝ от служебното правителство, което ще успее да организира едни честни и прозрачни избори, много добре ще си свърши работата вътрешния министър. В служебното правителство ще има имена, които ще продължат напред. Но пак отказа да се ангажира с имена.

„ИТН ще претърпят трансформации. Три партии стоят много здрави и за тях няма да има трансформации – ГЕРБ, ДПС и третата, за мен, е Възраждане“. На ръба да влязат са ИТН, там нещата ще се случват в последния момент и Стефан Янев, но тя ще е фактор.

Още нещо, което виждам, двамата лидери на ПП ще им се разделят пътищата по някакъв начин. Не казвам, че няма да са приятели, но ще се разделят, не ги виждам да продължат пътя си заедно, може да ги разделят техните виждани в политика, проекти, икономика“, смята още Стефанова.

До последно ще изглежда, че в България няма да има правителство, но важна роля ще изиграе президентът и Илияна Йотова. Те ще са хората, които ще успеят да балансират и да започне диалогичният разговор. Колко ще издържи, няма да е дълго. Още на пролет може да се поиска вот на недоверие.

Според предсказанията на врачката скоро ще дойде времето за жените лидери, както в света, така и в България. Може да видим жена премиер на България, както и президент на България.

До месеци Путин и Зеленски ще седнат на масата за преговори. За първи път ще се заговори за мир и Ердоган ще си изиграе важната роля. Ще видим и раздвижване при САЩ и Китай. Лидерите на двете страни ще седнат да преговарят.

Българите няма да останат на студено, но цените ще са доста високи. Зимата ще е тежка, но няма да е непреодолима. За пръв път на другите избори ще видим нова центристка партия, оглавена от мъж и жена, видя в бъдещето на България врачката на Берлускони.

Източник: Стандарт

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook