img

Гадателката на Берлускони трепери от коронавируса в Милано

/
/
/
609 Views

Гадателката на бившия италиански премиер Силвио Берлускони – Теодора Стефанова, е силно притеснена от растящите случаи на заразени с коронавирус в Милано, където тя отдавна се е установила, научи trg.

„30 години съм тук. Много е тъжно да видите улиците на Милано без хора. Всичко е толкова безлюдно, няма никой. Затворени са музеи, бяха отменени най-важните събития. Модните ревюта се проведоха на затворени врати.

Картината е много тъжна. Всички хора, които се занимават с бизнес, са притеснени, уплашени, объркани“, сподели ясновидката и телевизионна водеща в Ломбардия. „България е богоизбрана държава.

Тя ще бъде на ниво да овладее цялата ситуация. Може да има един-два случая и те ще бъдат овладени, няма да са тежки“, прогнозира Стефанова. „Никой човек на тази земя не може да каже: „Няма да ми се случи да имам този вирус.“

Разбира се, че ме е страх. Моята прогноза е, че много скоро Америка ще пусне ваксини. Ще се намери вълшебното лекарство. Ще бъде овладян коронавирусът в целия свят. За съжаление, ще засегне много хора със слаба имунна система“, заяви още гадателката.

ретро

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook