img

Фолкпевицата Роксана плаче за Милен, страхува се за живота си

/
/
/
570 Views

Фолкпевицата Роксана е поредната популярна личност, която изказа публично съболезнования на семейството на Милен Цветков, който загина при тежка катастрофа навръх Великден, научи trg.

Изпълнителката на „Спомени“ изля гнева си в пост в социалните мрежи и отключи ожесточена дискусия. Роксана открехна тема, която е болезнена за нашето общество и заради която всекидневно умират невинни хора. Огорчената певица се страхува за живота си.

„След убийството на Милен Цветков, защото за мен това не е просто инцидент, а убийство се замислих много и си дадох сметка колко безотговорни хора съществуват под това небе. Замислих се за това, че моята работа е на колела. Аз живея повече в колата си, а не в дома си, защото трябва да работя и нямам друг избор. Така е за всички мой колеги певци, артисти и музиканти“, коментира тя.

И допълва: „Трябва ли да излизам със страх на работа, трябва ли да ми трепери сърцето всяка секунда заради това, че някое вчерашно, разглезено,недоносено мамино синче ще ме убие? Трябва ли да се страхувам за това, че ще оставя децата си сами? Докога ще живеем в държавата на Бай Ганьо и Поп Кръстьо, докога? Аз искам да огледам децата си, да съм свидетел на всеки техен миг, да съм с тях и до тях за всичко, да прегърна внуците си един ден и никой няма право да ме лишава от това . Всеки човек трябва да живее и остарее достойно“.

„Обръщам се към правителство с призив и молба за незабавни и още по-строги мерки за всички “ шофьори “ с купени книжки, за всички пияни и дрогирани убийци на пътя . Това лайно трябва да бъде преследвано и съдено с цялата тежест на закона без каквито и да било компромиси.Този разглезен глупак отне живота на един невероятен баща, водещ, журналист и човек“, пише още тя в обръщението си.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

🖤🖤🖤

Публикация, споделена от Роксана/Roksana💫 (@roksana_official_music) на

show.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook