img

Филипе се върна от смъртта в чувала в моргата, разказа всичко! Телефонът на Папата гръмна, човечецът е получил заповед

/
/
/
1277 Views

Преди година 58-годишният Филипе Валделучио Гонкалжес е издъхнал в адски мъки след тежка битка с рака в болницата „Менандо де Фариас“ в г. Салвадор, Бразилия.

В последните си мигове е бил заобиколен от семейството си, които потвърждават, че роднината им със сигурност е бил мъртъв, предава бразилското издание „Глобо“. Медицинските сестри извършили стандартните манипулации – поставили памук в телесните отверстия и закопчали тялото на мъртвеца в чувал, след което го преместили в моргата с количка.

След близо час, точно преди да бъде положен в хладилната камера, санитар забелязал, че чувалът се мърда – за шок на всички Филипе бил жив, разбра ТРГ!

Веднага бил преместен в реанимацията, където бил стабилизиран, а жизнените му функции се възстановявали с невиждани темпове.

След четири дни Филипе вече бил контактен. Неговият разказ за преживяното през часовете, в които бил „мъртъв“ оставиха всички без думи.

Мъжът твърди, че Смъртта го е дърпала за краката към бездънна пропаст, но пред него се изправила майка му, която била починала преди 18 години. Тя му казала, че Дева Мария ще му се яви, и че трябва да се вслуша в нейните думи!

Така й се случило!

Мъжът твърди, че Богородица му се е явила, и го попитала дали иска да получи втори шанс за живот. Казала му, че ще го върне към живота, но му поставила категорично условие, което обаче мъжът отказва да сподели! Той се съгласил и след секунди се събудил.

Състоянието на Филипе започнало да се подобрява драстично и след няколко седмици той бил на крака. Въпреки настояването на докторите, мъжът отсякъл, че вече няма да стъпи в болница или да си прави каквито и да е било изследвания.

Днес, година след смъртта си мъжът е жив и здрав.

Събрал е пари от дарители и е отворил кухня за бедните в сиромашката част на града, където прекарва своите дни, помагайки на нуждаещите се. Според непотвърдена информация Ватикана е информирана за изумителния случай и е изпратила разследващи свещеници в Салвадор, които да определят, дали това се класифицира като чудо – тяхното разследване все още продължава, въпреки, че Филипе категорично отказва да разговаря тях.

Филипе все още отказва да каже какво му е повелила Богородица, но нейната заръка към щастливеца е ясна за всички – да прави добро!

Източник: Ko4.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook