img

Фики Стораро разкри истината за побоя над него и Гюлджан

/
/
/
1040 Views

Фики Стораро проговори за атаката срещу него и Гюлджан!

Фолк певецът Фики Стораро проговори за нападението срещу него и Гюлджан, което се случи неотдавна. Според думите му той не се е изплашил, а и никак не му било трудно да повали единия от нападателите си на земята.

„Не разбирам смисъла на цялата ситуация. Никому нищо лошо не съм направил. Единственото обяснение, което имам е, че е от завист. Но завистта не е довела никого до нищо хубаво.

Аз съм дълбоко вярващ човек. Вярвам, че Бог вижда постъпките на всеки и идва ден, когато съди и раздава справедливост“, сподели Фики пред вестник „България Днес“.

Той отрича да ходи с охрана, както се писа в жълтите медии. „Най-вероятно са ме видели с мой приятел, с когото тренираме, а в дискотеките е нормално да има охрана“, разяснява изпълнителят.

Фики определя като „Плод на нечие силно въображение“ слуховете, че е нападнат с цел сплашване заради предполагаема връзка с Преслава.

Припомня, че преди време се появи версия, че младият Стораро се опитвал да си направи пиар с нападението. Което не било реално, а плод на неговото въобръжение. Това се дължи на факта, че през последните години кариерата на Фики е позалязла доста.

Публиката по участията му е рехава и това много го притеснява. Ако скоро не направи някой истински хит, май ще трябва да се преориентира в целите си.

Източник: www.kliuki.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook