img

Феноменът Слав Хрелев направи спиращо дъха разкритие: Иде голяма благодат за България, но трябва да вярваме

/
/
/
879 Views

Слав Хрелев е лечител и феномен, който от години се е посветил на мисията да помага на много страдащи хора в България.

Той непрекъснато обикаля страната, за да изпълнява призванието си на народен лечител. Бургазлията обаче използва голяма част от времето си, за да се моли на висши сили за по-добро бъдеще за България, разбра ТРГ. Той често посещава различни уникални оброчища и символи като кръстове или съзвездия, за които е убеден, че имат силата да коригират енергийния баланс както у нас, така и в световен мащаб.

Пред „Ретро“ Слав Хрелев направи много интересно и оптимистично разкритие за близкото бъдеще на страната ни. Той заяви, че към нас се задава голяма благодат, но за да се отрази на живота ни, трябва да изпълним едно важно условие. Хрелев обяснява, че българинът е обезверен, затворил се е в себе си и собствения си свят и не вярва на нищо извън него.

Феноменът обяви, че мисията, която имаме като народ до края на тази година, е именно в тази посока – трябва да се отворим към ближния и да отдаваме и приемаме обич, помощ и топлина.

Само по този начин ще помогнем на себе си и околните и ще съумеем да усетим положителната промяна. Много голяма роля в борбата ни да изплуваме от кризата ще изиграят българските традиции и духът на предците ни, в който трябва да вярваме, за да ни вдъхновява и помага.

Слав Хрелев допълва, че неувереността и страхът, в които живеем напоследък се отразяват пряко на психиката на българина и заболяванията на тази основа са зачестили.

Ето какво казва самият Хрелев във Фейсбук:

„Скъпи приятели, Големите страхове за човечеството тепърва предстоят. За нас днес е необходимо да се научим да работим със собствените си страхове, за да можем да ги преодоляваме. Работейки със страха и учейки се да го преодоляваме, ние ще ставаме все по-малко подвластни на външния страх, който ще обхваща все повече хора. Това е посланието за нас като човеци в тези времена.

Не ние да сме подвластни на страха, не той да определя нашите действия, а обратно – ние да го разбираме и да го преодоляваме.

Това правим на нашите лечебни пътувания и резултатите са толкова впечатляващи, че дори не можете да си представите това! Очаквайте следващото пътуване, което ще проведем до някои пещери. Там директно ще Ви покажа страха, неговата сила и ще работим за неговото балансиране.

Колкото повече знания и опитност натрупате, толкова по-ясно ще отличавате страха от любовта. Колкото по-ясно ги различавате, толкова по-осъзнат ще е изборът Ви какво искате да преживявате. Това са проникновения, които искам да споделя с Вас.

Не се разколебавайте! Групата, която се оформя е силна и може да сътвори полезни за хората и за Земята неща! Колкото повече се доверяваме, толкова повече ще се връща при нас!
С божествената Благословия и Светия Дух – Амин.

Източник: Всяка жена

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook