img

Ева Веселинова се изложи много, гонят я от „На кафе“

/
/
/
136 Views
loading...

Ева Веселинова за пореден път се изложи в ефира на Нова тв и предаването „На кафе“, разбра ТГР.  Напористата блондинка всеки път успява да покаже своето невежество и да затвърди позицията си на „парашутист“ в шоуто.

Колеги на Веселинова коментират пред наш репортер, че столът й в предаването на Гала се клатушка. „Вероятно има силен гръб, тъй като въобще не се справя със задачата си на коментатор в шоуто. Останалите в предаването са настръхнали срещу нея и не спират да й се подиграват в очите. Тя обаче не може да схване, че не е за екран“, съскат от продукцията.

Тази сутрин Ева отново се изказа неподготвена. На екран вървяха клипчета на различни животни, а от коментарите й разбрахме, че е пропуснала часовете по природознание и изучаването на животинските видове.

Ева явно никога не е виждала игуана, след като при появяването й на едно от клипчетата тя обяви, че това е малък крокодил. Останалите в студиото се погледнаха изпов вежди и побързаха да отнемат думата на Веселинова, която ако беше продължила щеше да изпълва още глупости.

„Нейният проблем е, че много иска да бъде на еран, иска да бъде публична личност. Прекалено много се влияе от това как ще излезе на екран, какво ще си кажат хората за нея. И точно затова й идва повече напрежение и говори небивали неща, пише Блиц. Тя няма опита на Кристина Патрашкова, Юлиян Константинов и Илиян Любомиров, но иска много да се нареди до тях и затова прибързва с коментари, за да може все пак да се чуе и нейната дума“, анализират я от телевизията.

Брадва

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!