img

Ето я апетитната щерка на скандалния съдия Миталов

/
/
/
229 Views

Останахме малко разочаровани, след като се оказа, че отрязаният от достъп до САЩ български държавен служител е малко известният съдия Андон Миталов. 

Нищо разочароващо обаче няма у дъщеря му – Гергана Миталова – Герон, на чиито фотоси ви предлагаме да се насладим заедно, видя trg.

Красивата блондинка също пробва кариера като магистрат, през 2015-а г. кандидатства за младши прокурор, но е отрязана и се жали във ВСС. Обръща се към адвокатурата, след като сключва брак с наследника на видната столична адвокатска фамилия Герон.

Таткото Андон Миталов излезе от пълната си анонимност едва през ноември миналата година, когато пусна обвиненият в шпионска дейност председател на сдружение „Русофили“ Николай Малинов да напусне страната и да отиде в Москва. Там Малинов бе награден с орден лично от руския президент Владимир Путин, който отдели на българина и няколко минути за личен разговор.

апетитната щерка на скандалния съдия Миталов

Поради това съдия Миталов стана обект на разговора между премиера Бойко Борисов и американския президент Доналд Тръмп в САЩ Борисов казва, че не е успял да обясни на Тръмп следното: „Как е възможно, след като прокуратурата и МВР и ДАНС са арестували за шпионаж, има повдигнато обвинение, как български съдия го е пуснал да отиде да вземе орден от президента Путин“.

Кариерата на съдия Андон Миталов започва през 1991 година, когато е назначен за военен следовател към Софийската военно окръжна прокуратура. След 3 години Миталов става военен прокурор, получава чин майор, но през 1999 г. подава оставка. Следва кариера като адвокат.

През 2013 година участва в конкурса за първоначално назначаване в Специализирания наказателен съд. На устния изпит получава 3.95 и ВСС отказва да го назначи. Миталов обаче не се отказва и също като щерка си жали пред Върховния административен съд, който отменя отказа на ВСС. Така Миталов прави първата крачка към превръщането си в може би най-известния българси съдия на международната сцена.

През 2019 г. съдия Миталов на два пъти прекрати делото срещу двама души, които бяха обвинени в това, че са подготвяли убийството на депутата от ДПС и издател Делян Пеевски.

Лупа

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook