img

Ето кой е бъдещият зет на Наталия Симеонова и Денис Ризов

/
/
/
336 Views

Щерката на Наталия Симеонова и Денис Ризов си хвана гадже испанец, узна ТРГ!

От близо година дъщерята на Наталия Симеонова върти любов с испанец. Чаровната Виктория Ризова е в Испания, където завършва средното си образование, а междувременно се сдоби и с гадже.

Двойката не полага особени усилия да се крие и в социалните мрежи вече демонстрират любовта си един към друг. На един от кадрите се вижда, как се целуват на плаж, пише вестник „България днес”.

„Винаги ще бъдеш най-доброто, което ми се е случвало”, написа Вики на испански. От публикуваните снимки става ясно, че гаджето на Виктория е не по-малко щуро от нея. Мигел се снима с пистолет в главата, с татуировки, обеци на ушите и други.

Хубавицата от години живее в Испания, където учи в едно от най-елитните школа там. Малката наследница на водещата е бунтар и не го крие. Според близки до семейството, тя се е метнала на баща си – рокаджията Денис Ризов и подобно на него залита по рока.

Известно време пя в група „Нуша”, но въпреки таланта й да изпълнява народни песни, залита повече по рока.

Именно това притеснявало Симонова, но от няколко години Вики се е кротнала и заляга над уроците. За известно време тя се занимавала и с гримьорство, но й омръзнало.

бъдещият зет на Наталия Симеонова и Денис Ризов

Въпреки чепатия си характер, Виктория е най-голямата гордост на родителите си. И не пропуска да сподели общи снимки с баща си в мрежата.

КлюкиБГ

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook