img

Ето кои зодии няма да се търпят на стари години

/
/
/
286 Views

Стареенето е биологичният процес, който се отразява както върху здравето, така и върху психиката ни. И ако на младини сме били душата на компанията, като нищо на стари години да се превърнем в досадна мърморана, която е вечно недоволна от живота.

Все още сте на 25 години и доживяването до „безнадеждните“ 65 години въобще не влиза в сметките ви? Но ако все пак нещо отвътре ви човърка и не спирате да си задавате въпроса каква ще сте на стари години, време е да разберем какво казват звездите по въпроса.

Вижте дали след години ще се превърнете в досадно мрънкало, което вгорчава живота на околните, или ще си останете същата свежарка като на 25.

Овен

Овните смело заявяват, че не се страхуват от старостта, не смятат да остаряват и ще ходят на работа до последно. Да ги пенсионираш е мисия невъзможна, защото само Овните знаят как трябва да се работи и го правят много по-добре от другите. Колкото повече остаряват представителите на този зодиакален знак, толкова по-добре се справят със задълженията си на работното си място. Освен това, с годините стават все по-уверени в своята компетентност.

Веднъж заседял се вкъщи, Овенът ще вгорчи живота на близките си. Защото само той знае как трябва да се живее, как трябва да се възпитават деца, с какво да се обличат и как да се прекарват уикендите. Единственият съвет към близките му е: запасете се с много търпение! Ще ви е нужно!

Везни

Когато достигнат зряла възраст, Везните удвояват грижите за външния си вид. Иска им се не просто да изглеждат добре, а ако може да останат вечно млади. Затова не жалят нито време, нито сили, нито средства за козметици и пластични хирурзи. Не се страхуват да експериментират със своята външност. Когато ги попитат за годините, само представителите на този зодиакален знак могат с пълна увереност да отговорят, че са на 25, нищо че отдавна са прехвърлили петдесетака.

Водолей

На младини Водолеите са уверени, че съществуват само 2 мнения – тяхното и неправилното. Какъв е смисълът тогава да говорим за Водолея в зряла възраст? Сред Водолеите се срещат най-скучните „учители по живота“, които винаги знаят по-добре от другите какво трябва да се направи.

Близнаци

Близнаците са изтъкани от противоречия. Днес им е писнало от всичко и мечтаят да се пенсионират, за да могат да си въртят домакинството, а утре отново се връщат в боя и показват на конкуренцията кой е най-големия шеф. Истината е, че е практически невъзможно да изпратиш един Близнак на заслужен отдих – те са действени натури и кариеристи до мозъка на костите.

Козирог

Козирозите се раждат старци. Затова и след пенсия с тях не могат да се случат някакви свръхестествени метаморфози. Всъщност, с възрастта те могат да станат по-весели и да блеснат с младежки дух.

Телец

По природа телците са много преми и ревниви. Но като остареят, тези качества се уравновесяват и те стават много приятен събеседник. Често навикът им да се нахранят добре стават причина за трупане на излишни килограми, но самите те се отнасят спокойно към този проблем.

Дева

С годините критичността на Девите само се увеличава и те се превръщат в педантични сухари, които не спират да следят за чистотата в дома си и за своето здраве. Що се отнася до характера – той не става по-добър с годните. Да се разбереш с една Дева е трудно, но възможно, стига да действаш така, както тя иска.

Лъв

Представителите на този зодиакален знак се стараят да постигнат всичко в живота и кариерата си преди да са навлезли в зряла възраст. Старостта посрещат като вече обезпечени хора, които още по-снизходително се отнасят към обкръжението си. А какво друго му остава на един цар на животните?

Стрелец

Стрелците не искат да остаряват, затова и се стараят с всички сили да демонстрират, че са млади не само по душа. Те са открити за всичко ново, предизвикателно и весело. Поради тези съображения Стрелците се стараят да са заобиколени от колкото се може повече нови и млади приятели, занимават се активно със спорт, пътешестват и т.н.

Скорпион

Скорпионите не се страхуват от мисълта, че един прекрасен ден ще станат баба или дядо. Те се отнасят почетено към тази мисия и с удоволствие се грижат за внуците си, без да забравят и за себе си. Те са от онзи ти пенсионери, които ходи на пътешествия, разхождат се из музеите и прекарват много време с близки и приятели.

Що се отнася до характера на Скорпиона, склонността му към песимизъм и любовта му да критикува всичко – след пенсия тези неща стават още по-осезаеми.

Рак

Раците обичат, когато ги уважават и ценят, затова и колкото по-стари стават, толкова повече уважение изискват. Семейните ценности за представителите на този зодиакален знак не са нещо, изпразнено от смисъл. Именно Раците с възрастта се превръщат в класическите баба и дядо, които с удоволствие се занимават с внуците си.

Що се отнася до характера, с възрастта Раците започват да не показват несъгласие, не се карат със съседите си по стълбите на блока, не воюват с администрацията. С две думи – наслаждават се спокойно на старините си.

Риби

За Рибите може да се каже, че до някаква степен са егоисти. Те обичат да живеят добре и комфортно, обичат и себе си. Но, както и другите водни знаци, за тях са важни семейните ценности, затова и ще се стараят да постигнат добро не само за себе си, но и за останалите членове на семейството. Рибите са много прагматични, затова и отрано ще се погрижат да посрещнат старостта материално осигурени.

В зряла възраст Рибите продължават да се грижат за вече порасналите си деца и обичат да прекарват време с компанията на внуците си./jenata.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!