img

Ето какво сполетя извратения юрист Чавдар, който застави мъж да прави гол лицеви опори, би го с камшик и мастурбира

/
/
/
210 Views
loading...

Юристът Чавдар Стоянов, бивш преподавател по Международно публично право в Софийския университет, бе признат за виновен за опит за принуда и за сексуално посегателство срещу двама мъже.

Софийският районен съд му наложи 3-годишна условна присъда с 5 години изпитателен срок.

Скандалът със Стоянов гръмна през 2015 г., когато той бе уволнен по искане на 120 студенти. Те събраха подписи, след като техен колега се оплака, че преподавателят му отправял сексуални намеци и го карал да прави лицеви опори гол до кръста, за да му даде заверка.

През юли м.г. Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт срещу Стоянов, който бе подведен под отговорност за принуда на Г. И. и за осъществени действия на полово удовлетворение с К. Л. Зад инициалите и в двата случая стоят мъже.

Според обвинението Г. И. си търсел допълнителна работа, а преподавателят Стоянов искал да си наеме човек за лична охрана. При среща на двамата Стоянов заявил на Г. И., че е бисексуален и го излъгал, че работи и като прокурор.

На втора среща преподавателят хванал Г. И за бедрото и се опитал да го прегърне, затова мъжът решил, че се отказва от работата. Стоянов му се обадил по телефона и го заплашил, че ще го бие с камшик и че ще го набеди пред прокуратурата, че го е нападнал преди трима свидетели.

К. Л. също трябвало да бъде нает за бодигард, но в този случай Стоянов го завел в апартамент. Накарал го да се съблече и да направи 50 лицеви опори. Мъжът приел, защото смятал, че това е част от изпита за работа. Внезапно Стоянов започнал да го шиба с камшик по гърба и да мастурбира. Не спрял, докато не удовлетвори половото си желание.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!