img

Ето какво е дал охранител на пъпчасалата Иванчева

/
/
/
435 Views
loading...

Апелативният специализиран съд даде 30 минути срок, за да се осъществи връзка с изпълняващия длъжността кмет на столичния район „Младост“ Румен Русев. Това се случва в залата, където се гледа делото за временно отстраняване от длъжност на Десислава Иванчева и Биляна Петрова.

Целта е да се установи дали има издадена заповед за прекратяване на трудовите правоотношения на Биляна Петрова като зам.-кмет на района, защото тя твърди, че на 5 юни е Русев е подписал такъв документ, но тя не е уведомена, уточнява в. Труд.

Представителят на спецпрокуратурата заяви, че такава заповед няма отношение към сегашното дело, защото тя би влязла в сила само, ако е връчена лично на Петрова, но тя е в следствения арест. Въпреки това съдиите решиха да потърсят връзка с ръководителя на район Младост Румен Русев.

Иванчева и Петрова отново се опитаха да правят провокации в залата. Арестуваните за получаване на подкуп в особено големи размери започнаха с оплакванията.

Иванчева и заместничката й пак „видяха“ конспирации срещу тях

Иванчева каза, че 70% от таваните в ареста текат и било много влажно. Охраната й давала специален мехлем за пъпките, които получила заради мръсотията. Мехлемът бил препоръчан от лекар, но Иванчева каза, че не никой не я е преглеждал.

„Няма дюшеци, навсякъде смрад”, викна Иванчева.

Биляна Петрова обяви, че днес от сутринта е държана без храна и вода, а „дебел охранител“ й казал, че „това не е лунапарк”.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!