img

Ето как Татяна краде от държавата и лапа от участия на черно

/
/
/
187 Views

Чалгарката Татяна е укрила от държавните служби и продуцентите си от Пайнер сума надхвърляща 50 000 лв, научи trg.

 Тя е получила парите в период само от половин година, но нито си е направила труда да ги декларира, нито да даде процента, който е задължена по договор с музикална компания Пайнер за частните си участия на които е пяла.

Татяна е имала минимум две такива, сочи проверката. Едното е на 23 юли миналата година във Велинград, а другото в началото на тази година във Варна. И за двете участия е получила пари. И то не на ръка, а банков превод по личната й сметка. Тоест, има официална следа за плащанията. Такива участия обаче няма регистрирани при продуцента й.

Най-наглото в целия случай е,

че точно през този период от юли миналата година до началото на тази Татяна направи няколко публични изказвания, че вече не е певица на Пайнер, спира с музиката, отдала се е на любов и ще става бизнесдама. Наша проверка показа, че чалгарката е лъгала. Договорът й с Пайнер никога не е бил прекратен и по този начин участията й автоматично минават в графата на черно.

Схемата по която неактуалната певица е получавала пари е следната: Тя директно давала банковата си сметка на мъжете, от които искала кеш. Като основание за преводите обаче искала не да се посочва музикални участия.

Както вече HotArena разкри другата криминална схема за която има слухове, че певицата активно участва е да записва тайно в интимна ситуация любовниците си и после да ги изнудва за пари.

Очаквайте продължение.

Хотарена

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook