Ето как готвя дробчета и всички вкъщи ги хвалят до небето! Остават меки и крехки няколко дни:
Една от най-простите рецепти за приготвяне на пилешки дробчета – стават вкусни и сочни и остават такива даже на другия ден. Тайната е в добавките, от които дробчетата омекват и стават много крехки.
Ето рецептата за Най-вкусните пилешки дробчета:
Най-вкусните пилешки дробчета
Продукти:
пилешки дробчета – 500 г
лук – 1 глава
яйца – 2 бр.
царевично нишесте – 2 супени лъжици
сол
черен пипер
Приготвяне:
Измиваме дробчетата. Подсушете с хартиени кърпи. Нарежете на парчета.
Смесете парчетата с нарязания на кубчета лук, яйцата и царевичното нишесте.
Добавете подправките и разбъркайте добре.
Загрейте малко олио в тиган и изпържете от сместа кюфтета от двете страни до златисто .
Добавете сол на вкус.
Сервирайте кюфтетата от черен дроб със заквасена сметана и чеснов сос.
Да ви е сладко!
Коментирай чрез Фейсбук