img

Ето как готвя дробчета и всички вкъщи ги хвалят до небето! Остават меки и крехки няколко дни:

/
/
/
657 Views

Една от най-простите рецепти за приготвяне на пилешки дробчета – стават вкусни и сочни и остават такива даже на другия ден. Тайната е в добавките, от които дробчетата омекват и стават много крехки.

Ето рецептата за Най-вкусните пилешки дробчета:

Най-вкусните пилешки дробчета

Продукти:

пилешки дробчета – 500 г
лук – 1 глава
яйца – 2 бр.
царевично нишесте – 2 супени лъжици
сол
черен пипер

Приготвяне:

Измиваме дробчетата. Подсушете с хартиени кърпи. Нарежете на парчета.

нарязани дробчета

Смесете парчетата с нарязания на кубчета лук, яйцата и царевичното нишесте.

дробчета с яйца и лук

Добавете подправките и разбъркайте добре.

пилешки дробчета рецепта

Загрейте малко олио в тиган и изпържете от сместа кюфтета от двете страни до златисто .

кюфтета от дробчета

Добавете сол на вкус.

кюфтета от пилешки дробчета

Сервирайте кюфтетата от черен дроб със заквасена сметана и чеснов сос.

Да ви е сладко!

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook