img

Ето къде се укриват Братя Галеви и как успяват да се предпазят от издирването!

/
/
/
1189 Views

Дупнишките мафиоти Братя Галеви се крият в Щатите

В САЩ Братя Галеви използват легални паспорти, но с фалшиви имена – пише „Уикенд“. Този слух циркулира в подземния свят и бе потвърден от два източника на изданието. Буквално няколко души от наркомафията в България се кръстят ежедневно информацията да не е вярна – коментира изданието.

Ако Братя Галеви действително са в Америка, това означава, че са сключили сделка с тамошните специални служби. И всички канали за дрога, преминаващи през България, се знаят с максимални подробности зад океана, както и лицата, участващи в тях.
Имената на Ангел Христов и Пламен Галев фигурират чрез Интерпол във всички полицейски гранични служби по света. За да стигнат до САЩ обаче, родните мафиоти са използвали самолет. Вероятно в своето пътуване Братя Галеви са получили логистична подкрепа от американските спецслужби.

Много упорит слух от години сочи, че гангстерите са агенти на службата на САЩ за борба с наркотиците ДЕА. Те избягаха от България през 2011 година. Това се случи, ден преди служители на съдебната охрана да посетят домовете им и да ги закарат в затворническо общежитие.

Братя Галеви имаха влезли в сила 5-годишни присъди за рекет и за организирана престъпна група, действала в Дупница. Публична тайна е, че дупнишките фараони имат отлични контакти с МВР – коментира изданието.

Източник: Разкрития

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook